0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Macinka

Момичета, препоръчайте добър лекар акушер-гинеколог в Благоевград.Благодаря Ви предварително.
*

Anonymous

Препоръчайте гинеколог в Благоевград
« Отговор #1 -: Март 30, 2006, 09:08:12 am »
Препоръчвам ти доктор Марценкова, кабинета й е в аптека Санита. Много е добра и обръща страхотно внимание на всеки пациент и може половин час да седи и да ти разяснява всичко около проблема ти. Наистина е страхотен специалист и най-вече човек
*
« Отговор #2 -: Март 30, 2006, 09:24:37 am »
Тя наистина е мила, но в същото време предписва клостил без цветна снимка.  :evil:
Всеки може сам да прецени, но аз лично приключих с гинеколозите в Благоевград.
*

Anonymous

« Отговор #3 -: Март 30, 2006, 09:40:18 am »
Виж за това съм съгласна. Аз винаги съм била с нередовен цикал, разни доктори са ми давали противозачатачни за втората фаза на цикъла и са ми казвали като родя ще се оправя, но се омъжих и поисках да родя. Отидох при нея, обясних й положението и тя след преглед на ехограф и хормонални изследвания установи поликистоза. Пих 5 мес. Диане и след това ме стимулира с кломифен цитрат. Образувах си фуликули, пукахме ги с Прегнил и пак нищо, така 2 мес. На 3-я мес. при естествен цикъл си направих сама фуликул, спукахме го пак с Прегнил и пак нищо. добре че се ровя в тези форуми и вече съм половин доктор, поисках  цветна снимка и вече нямаше начин как да не се съгласи с мен. В понеделник бях при Стаменов, оказа се че дясната тръба не е проходима, остава да разчитам на ову само с десен яйчник и то без стимулации. Стаменов ми предложи лапаро, но то как ще ми отпуши тръбата? А ти при кой ходиш, ако си от Благоевград, може да се видим, аз работя в центъра
*
« Отговор #4 -: Март 30, 2006, 09:58:07 am »
Аз също ходя при Стаменов и също работя в центъра  :wink:
Не е зле да се регистрираш и да си пишем на лични за такива неща, че бой ще ядем за разводняване на темата  :wink:
Иначе аз отдавна чакам да се появи някой друг от Благоевград, та и ние да се срещаме, че завиждам на другите градове за срещите им на ... халба бира  :lol:
« Отговор #5 -: Март 30, 2006, 10:50:47 am »
Моля, да ме извинът останалите във форума. Опитвам се да изпратя нещо на Bora82 на лични, имам проблеми с нета, ако си го получила, отговори ми
*
« Отговор #6 -: Март 30, 2006, 11:34:28 am »
получих го, отговорих ти  :wink:
« Отговор #7 -: Март 30, 2006, 13:39:17 pm »
Ако ситуацията изисква намеса на репродуктивен специалист, ей го къде е Благоевград - по-добре се ориентирайте към някоя софийска клиника, поне ви е близичко :D  Какво да кажат момичетата от Русе :?
Благодаря ти, Бени!

Re: Препоръчайте гинеколог в Благоевград
« Отговор #8 -: Април 19, 2006, 22:37:09 pm »
Цитат на: Macinka
Момичета, препоръчайте добър лекар акушер-гинеколог в Благоевград.Благодаря Ви предварително.

Препоръчвам ви Др Малчев доволна съм от всичко при него
Приема в Рубидент
« Отговор #9 -: Май 22, 2006, 12:34:01 pm »
А за спермограма да препоръчате?
*

Anonymous

Благоевград
« Отговор #10 -: Юни 09, 2006, 20:17:39 pm »
Цитат на: Bora82
Аз също ходя при Стаменов и също работя в центъра  :wink:
Не е зле да се регистрираш и да си пишем на лични за такива неща, че бой ще ядем за разводняване на темата  :wink:
Иначе аз отдавна чакам да се появи някой друг от Благоевград, та и ние да се срещаме, че завиждам на другите градове за срещите им на ... халба бира  :lol:

Здравейте момичета ,
казвам се Маряна и аз също съм от Благоевград, и наистина можеме да си организираме някоя среща ...
« Отговор #11 -: Юни 14, 2006, 14:08:19 pm »
Здравей Маряна, аз съм Антоянета и наистина ще ми бъде приятно да се запознаем, пък и е добре да има с кого да обсъждаме проблемите които ни вълнуват
*
« Отговор #12 -: Юни 14, 2006, 16:09:12 pm »
Ехооооо  и аз съм от Благоевград, броите ме и мене :balk_50:
« Отговор #13 -: Юни 15, 2006, 11:14:07 am »
Цитат на: bobka
Ехооооо  и аз съм от Благоевград, броите ме и мене :balk_50:

Здравейте, момичета  :)
  Аз  съм Маряна , и вече се регистрирах.
*
« Отговор #14 -: Юни 16, 2006, 09:15:31 am »
Айде, в на кафе да организираме среща - стига тука сме дрънкали  :)
« Отговор #15 -: Юни 16, 2006, 10:01:25 am »
Здравейте момичета, Антоанетка съм и ви давам една задачка. Пишете ми на лични тел. си номера и кога на всяка от вас ще й е удобно да се видим. Имам впредвид, че сега е лято и всяка от нас планува почивка някъде. Аз ще ви се обядя и ще се разбереме кога и къде ще се срещнем. Време е да сформираме четата
*

Penkaа

« Отговор #16 -: Юли 12, 2006, 16:12:46 pm »
Здравейте моми4ета,аз сега попаднах на този форум и аз имам същият проблем като вас цяла година ходих при д-р Калоянова.Стимулираше ме с Клостил бегит,с Кломифен цитрат,правех си фуликули пуках си ги имах си редовна овулация,но всичко без резултат.Ще се радвам ако се срешнем и обменим информация
*
« Отговор #17 -: Юли 13, 2006, 10:31:03 am »
Е, хайде де!
Срамота е да не можем една среща да организираме!
Какво стана, Тони?
« Отговор #18 -: Август 02, 2006, 15:49:37 pm »
Здравейте на всички момичета от Благоевград. Хайде тази събота или неделя да се срещнем на по чаша студен чай. Знам, че ви бях обещала да организирам срещата по-рано, но ми изкочиха доста проблемчета. Всички които са за нека да пишат