0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: кръвоизлив, какво да правя!
« Отговор #40 -: Юли 19, 2006, 16:50:35 pm »
Адашче, супер хипер адски много се радвам за теб  :lol:

Лека почивка мила, и след отпуската да чуем хубави новини  :balk_21:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #41 -: Август 04, 2006, 13:58:45 pm »
Здравейте!аз съм нова във форума...и търсих подобна тема за да споделя проблема си...Преди 1 седмица си помислих,че ми е дошло...Беше много малко ...и тъмно на цвят...но откакто спрях противозачатъчните винаги ми идва така и не се разтревожих или нещо такова...А преди 3-4 дена получих цистит...И миналата година имах но онзи беше по-зле...Имаше и кръв и болката беше по-уйасна.Този също много боли,но е по-добре.Вчера се събудих и видях че има кръв помислих,че е от цистита защото усещах някакси че тя не тече от влагалището ми,но май съм сбъркала.Кръвта не спря...И отидох в пирогов да ме прегледат...Лекарят каза,че може и да е менструална кръв...и да изчакам да се убедя дали не ми е дошло...Прибрах се в нас и по едно време усетих как нещо огромно изтича от влагалището ми...погледнах и върху превръзката имаше огромен съсирек...можеше да се побере в двете ми шепи...Имаше и някакви по-светли неща...Знам...сигурно звучи отвратително...така и изглеждаше...После ми беше по-добре даше не ме болеше толкова като пишеках...Помислих си,че сигурно това е било проблема и е трябвало да излезе за да се оправя...Но вечерта ме заболя страшно много корема...и досега е така...Болката идва на вълни...Не ме боли и изведнъж започвам да усещам лека болка в десния айчник след което започва да се засилва и да обхваща целият ми таз...Минава за около 1 минута но е адска болка...Незнам какво да мисля...не мога да отида на лекар защото едва се движа...И преди ме е боляло като ми идва...и то доста но никога досега не е имало такъв съсирек...Миналата година ми откриха раничка на шийката на матката и ми я гориха и казаха,че всичко вече е добре,но да не би пак да се е появила...Или пък да правя спонтанен аборт...незнам наистина
*
« Отговор #42 -: Август 04, 2006, 16:19:02 pm »
Еlle,

каквато и да е причината, състоянието ти изглежда доста тежко. Намери някой да те закара щом не си в състояние сама да отидеш, но според мен не в Пирогов, а в някоя аг болница.

*
« Отговор #43 -: Август 04, 2006, 16:23:51 pm »
ELLE, потърси непременно лекарска помощ от гинеколог. Навсякъде в АГ болниците има спешни кабинети. Възможно е да си направила спонтанен аборт.
Аз също често имам съсиреци, но никога с такава големина.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #44 -: Август 04, 2006, 21:35:41 pm »
Непременно се консултирай с лекар!!!!!
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #45 -: Август 04, 2006, 22:30:57 pm »
Отиди задължително на лекар, веднага!И наистина, НЕ В ПИРОГОВ!!!Отиди в някое АГ, Шейново, Тина Киркова- сега Света София или Майчин Дом!Успех, пиши как си!
« Последна редакция: Август 04, 2006, 23:25:45 pm от danidan »
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #46 -: Август 09, 2006, 08:48:16 am »
Ел, какво става с теб?
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6