0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: надежден гинеколог /гр. Варна - бел. мод./
« Отговор #20 -: Юли 21, 2006, 20:11:48 pm »
red_monika, искам само да ти споделя нещо за Георгиев. Някой момичета тук знаят историята ми, но накратко ще ти разкажа. Преди 2-3 седмици получих адски болки,прди това бяха търпими.Та веднага линейка ме закара в АГто.Падна се на смяна Георгиев.Гледа, пули се, бърка, а при бъркането има един участък който като се натисне и боли ного значи е извънматочна.Мен ме болеше, но въпреки това Георгиев ме прати за операция на апендицит в Спешния център. От четене и съмнения на лекарите преди това аз очаквах да е извънматочна и затова хукнах от АГто в Майчин дом веднага, където веднага ме оперираха по спешност вече с кръвоизлив в стомаха. Та ако бях послушала Георгиев тогава вече щях да съм на небето при мъртвите ми роднини.
Ако искаш потърси в Майчин дом доктор Яков-не е от най-приказливите и е много надут, но пък има цяла стена дипломи в кабинета, а и апаратурата му е най-добрата. Иначе съм ходила и при Халачева, и при Корновски, и при Сариев, но за прегледи май най-добре е Яков.
Естествено Маркова и Александров са номер 1, но сега и аз ти предлагам за в момента при кого може да отидеш.

Между другото искам да питам Бубулинка къде ходи на кални бани във Варна, че сега и мен това ме чака. Тия на плажа чувам че били голяма мизерия.Няма ли нещо по така със кал във или около Варна?
« Отговор #21 -: Август 07, 2006, 07:06:15 am »
аз ходия при доктор Тонева в градска болница  на четно число е сутрин от 7-14часа на нечетно  следовет 12-19часа   ако отидеш при нея после ми пиши доволна ли си
« Отговор #22 -: Август 07, 2006, 18:58:18 pm »
аз ходия при доктор Тонева в градска болница  на четно число е сутрин от 7-14часа на нечетно  следовет 12-19часа   ако отидеш при нея после ми пиши доволна ли си

Kasiel,
мила извинявай че толкова далго се забавих с отговора.
Калните бани са нещо много хубаво и сьм много доволна.
ПОмагат много. Малко се изморяваш, но не вредят.
Само на едно място ги има вьв Варна.Долу до централния плаж.
Доволна сьм и направих вече 2 пьти по 12 бани. В четвьртьк свьршам 2 тата серия.
Халачев ми препорача калните бани.Помага и при по силна овулация и при малка или недоразвита матка.
Калта има много полезни елементи и помага много за стерилетите.Има много добра информация тук в зачатие за калта.Прочети я.
Абе много е хубаво.
Успех миличка и ако има вьпроси кажете!

"Mnogo 4esto e nai dobre da gledame abstraktno na neshtata, za posledstviata tova vazi s palna sila. Vtora4im li se v deistvitelnostta, shte badem li v sastoianie da prodaljim?"
*

red_monika

« Отговор #23 -: Август 08, 2006, 09:41:48 am »

Kasiel,
мила извинявай че толкова далго се забавих с отговора.
Калните бани са нещо много хубаво и сьм много доволна.
ПОмагат много. Малко се изморяваш, но не вредят.
Само на едно място ги има вьв Варна.Долу до централния плаж.
Доволна сьм и направих вече 2 пьти по 12 бани. В четвьртьк свьршам 2 тата серия.
Халачев ми препорача калните бани.Помага и при по силна овулация и при малка или недоразвита матка.
Калта има много полезни елементи и помага много за стерилетите.Има много добра информация тук в зачатие за калта.Прочети я.
Абе много е хубаво.
Успех миличка и ако има вьпроси кажете!

колко струват калните бани на централния плаж? И кога се ходи, всеки ден през ден, до колко работят? след 18ч става ли?

*
« Отговор #24 -: Август 08, 2006, 10:53:14 am »

Аз ходя при доктор Тонева,миналата седмица ходих за пръв път,беше много внимателна,на 14 септември съм пак на преглед и тогава ще пиша как е минало,иначе най-после дългоочакваната ми бременност дойде.
« Отговор #25 -: Август 08, 2006, 20:44:17 pm »
red monika,
ходи се всеки ден и не е хубаво да се прекьсват.Аз правя по 12 процедури.Може да почнеш който ден искаш. Работят и сьбота и неделя.Струват 8 лв. на процедура.Мизерия е, но жените са много приятни там и много внимателни.Има си часове.Ще ти дам телефона.Питай кога и как искаш да почнеш и кога им е удобно да те вземат.Тел. 632069
Айде успех и всички скоро да се похвалим с едно сльнчице скоро... :lol:
"Mnogo 4esto e nai dobre da gledame abstraktno na neshtata, za posledstviata tova vazi s palna sila. Vtora4im li se v deistvitelnostta, shte badem li v sastoianie da prodaljim?"
*

red_monika

« Отговор #26 -: Август 09, 2006, 09:41:00 am »
red monika,
ходи се всеки ден и не е хубаво да се прекьсват.Аз правя по 12 процедури.Може да почнеш който ден искаш. Работят и сьбота и неделя.Струват 8 лв. на процедура.Мизерия е, но жените са много приятни там и много внимателни.Има си часове.Ще ти дам телефона.Питай кога и как искаш да почнеш и кога им е удобно да те вземат.Тел. 632069
Айде успех и всички скоро да се похвалим с едно сльнчице скоро... :lol:

Добре де, ходила съм общо на 4-ма гинеколози. Последните два ми казаха, че матката ми е изместена леко наляво. Не било нещо опасно, дължало се или на възпаление, което съм имала преди или така се били измествали понякога матките на нераждали жени. Не ми назначиха никакво лечение.
Из форумите чета, че калните бани помагали за такива неща. Мога ли да си ги самоназнача, без лекарско предписание?
И това изместване наистина ли не е опасно, не би ли трябвало да се лекува все пак??
*
« Отговор #27 -: Август 09, 2006, 13:00:51 pm »
Аз лично съм много доволна от Протопопов. израждал е най - добрата ми приятелка (не като акушерка де, тя е родена с операция), преди 7 години прави цезарово на сестра ми. сега и аз ходя при него, пробван е в поколенията  :)
« Отговор #28 -: Август 09, 2006, 14:07:13 pm »
red monika,
Мила, това че имаш изместена матка не означава че имаш проблем. При тебе, тя, матката ще се намести с плода.Аз имам двуроова матка и има опасност да не задьржа плода.Сега ходя, за да ми се увеличи малко и да имам по големи шансове за износване.Иначе няма за какво да се безпокоиш. Всичко е наред и мисли позитивно. Това че докторите ти не са ти препорьчаликални бани, може и да нямаш нужда , мила! Изместването на матката ти не е заболяване. Но можеш да си помогнеш с тези кални бани.Може и да си ги самоназначиш.Няма проблем.Не се шашкай!Всичко ти е наред!
Успех!