0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

момичета от Смолян и региона
« -: Юли 28, 2006, 15:11:00 pm »
ако някой от Смолян или региона е бил при д-р Хаджийски моля за мнение. знам, че е добър гинеколог, но не знам дали е добър по стерилитет. бях при него и той ми назначи цитонамазка, сперматограма и след това цветна снимка,установи, че имам овулация и ще проследи дали ще се отдели яйцеклетка,  моля ако някоя има информация за него да сподели
Re: момичета от Смолян и региона
« Отговор #1 -: Юли 28, 2006, 15:18:26 pm »
Хехе, освен че дъщеря му ми беше съученичка, нищо друго не знам за него. Ще ти пиша на лични, родопчани трябва да се подкрепят!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #2 -: Юли 28, 2006, 15:46:48 pm »
Здравей,аз съм от Смолян,но от 10 години живея във Варна и съответно тук се лекувам. Но преди 2 месеца бях в См. и посетих Хаджийски-това беше точно 25 ден след спонтанния ми аборт.Той като ме чу че съм по- начетена в областта на забременяването, почна да ми показва снимки /като от дигитален фотоапарат/ от негови  лапароскопии. Показа ми снимка на матка, яйцници и др. на жена който няма никакъв шанс да забременее. На друга снимна видях как изглеждат 2 матки-каза, че едната я е премахнал и сега жената е бременна. дори ми даде да си видя току-що взетия секрет на микроскопа. Даде ми логични отговори на моите въпроси и ми гарантира успешна бременност следващия път. Преди 4 год.пак бях ходила при него, защото от 6 мес.нямах менструация и ми каза, че нищо ми няма, да слагам едни кецове и да тичам на стадиона. И взе, че ми дойде. Проблема беше от стрес. Голям образ е, ако не е много добър, със сигурност е най-добрия в града. мисля, че само той прави лапароскопии.Не се доверявай на младите в АГ отделението. Засега това се сещам за него.
P.S.-Каза ми, че и неговата дъщеря имала проблеми със зачеването, тя е на моите години-28. Лекува се в Германия.
« Отговор #3 -: Август 04, 2006, 15:25:59 pm »
Дъщеря му вече роди!
« Отговор #4 -: Август 04, 2006, 17:15:11 pm »
Дъщеря му вече роди!
Чудесна новина, да са живи и здрави! В такъв случай сигурно ми е казал, че е имала проблеми  :balk_159: