0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, моя приятелка ходи при Д-р Диана Николова от Света София. Някой ходи ли при нея? Ако да може ли да ми кажете нещо повече ? Добра ли е ? Предварително благодаря и УСПЕХ НА ВСИЧКИ

*
Re: Д-р Диана Hикoлoвa-болница Света София?
« Отговор #1 -: Юли 04, 2006, 09:30:39 am »
Май никой не е ходил при тази лекарка?

*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
« Отговор #2 -: Юли 05, 2006, 14:59:34 pm »
През ноември 2005 год правих инвитро в "Света София" и в стаята имаше едно момиче от София и тя беше при тази докторка.Правеше за първи път инвитро, и за щастие беше сполучливо. Видях ме се  в болницата и при нея имаше две плодни сакчета.Незная какво да ти кажа за докторката, но идваше в стаята при нея и беше много внимателна. Това е за съжаление друго не мога да ти кажа. Телефона на момичето съм го загубила някъде и не мога и с това да ти помогна.
Успех ти желая! И дано при теб е успешно!
 :)
« Последна редакция: Юли 05, 2006, 19:18:33 pm от lidi »

*
« Отговор #3 -: Юли 05, 2006, 18:47:49 pm »
Здравей, благодаря ти много. Аз питах за една приятелка която сега започва с ходенето по мъките. Попаднала е на таз лекарка и не знае много за нея, с изключение на това че е много мила. Това и ти го потвърди. Аз съм от Варна, и мисля да потърся специалисти тук.
Успех и на терб, и на всички оставали във форума

« Отговор #4 -: Юли 05, 2006, 19:27:14 pm »
здравейте!миналата седмица правих инвитро в 1 АГ Св.София не  при д-р Николова,но момичетата,които бяха при нея бяха доволни/естествено резултатите ще покажат колко е добра/ дай боже всички да имат успех!!!/ :balk_177:
*
« Отговор #5 -: Юли 05, 2006, 22:01:02 pm »
Благодаря ти, успех и на теб стискам палци

« Отговор #6 -: Август 02, 2006, 12:53:54 pm »
аз също съм при нея! Правя 3та инсеминация, сега чакам резултат!Наистина изглежда много заинтересувана от проблемите на всички!Дано има и при мен положителен резултат
*

vesy

« Отговор #7 -: Август 31, 2006, 15:07:54 pm »
д-р николова ми прави кюретаж март месец  и ми се  видя мила  и внимателна, но до това дали  е  добра в работата си,  не мога да кажа
*
« Отговор #8 -: Септември 04, 2006, 23:19:51 pm »
Благодаря на всички за отговорите, малко късно ги видях. Ама ми е простено, че и при мен проблемите не са малко. Още съм в шок, но след като го преживея ще действам за ин-витро:(
Успех момичета и дано скоро се появат двете така чакани черти:)