Здравейте момичета,отново се нуждая от вашите съвети за това ще пиша направо.....Преди 20 дни правих аборт,след което много ме боля корема и отидох на гинекйолког да ме погледне.За мое съжаление ми откри раничка на шийката на матката....каза че ми била вродена/майка ми е имала също/,мъничка и след 10 юли да отида да ми вземе цитонамазка,тъй като аз ходих в частния му кабинет,а той се води отпуска в майчин дом до 10 юли.Изчетох доста материал по темата,но нещо ме обърка.....Можело да съм заразила партньора си???Даже имаше симптомите и аз започнах да го оглеждам под лупа.....Обаче той няма никакви оплаквания,никакви пъпчици,никакво зачервчване или сърбеж..Аз също нямам никакви оплаквания,гинеколкога ми каза че съм напълно здрава,само тази раничка...
Пишеше че трябва задължително да се използва презарватив,е да ама ние никога не сме ползвали,та сега ли????А и аз си му правя орална любов,проблем ли е????
Просто се чудя,наистина ли може да го заразя?И,ако е така,защо досега не съм?Мислим до година да си направим бебче,тъй като ни е доста мъчно че загубихме първото,поради кофти лекари:( Трябва ли задължително да я махна?
Ще ме извинявате за дългия пост,обаче съм много озадачена....