0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Та пращам значи аз днес мъж ми при личната лекарка да ми изпише лекарствата за инвитро. Давам пълни обяснения - трябва да се изпишат накуп и наведнъж (изрично ме предупредиха от здравната каса),  в номер на протокола да се впише протокола на НЗОК, а не на РЗОК и т.н. Звъни ми той от кабинета - настанала паника - не можело така, пишело за 6 месеца, дори сестрата се качила при гинеколожката в ДКЦ-то, която умно (!!!!!) дори изчислила 20 ампули пурегон, делено на 6 месеца, че трябва да ми изпише сега 5 ампули и на всеки следващ месец по още пет. НАПРАВО ПОБЕСНЯХ! Тази въпросната гинеколожка докато бях бременна преди 5 години викаше, че нищо ми няма докато не се стигна до спонтанен аборт в 25-та седмица. Същата тази гинеколожка ми загуби 2 години да ме омайва как нищо ми нямало и съм щяла да забременея всеки момент, същата тази, дето ми видя "овулация" на 28-ми ден и изобщо не й хрумна, че може да е задържан фоликул, пак същата тази, дено нито за минута не ме насочи към център по стерилитет. Няма да казвам, че и две години ме лекува безуспешно от гъбички. За парите, които е спечелила от мен няма да говоря - това е бял кахър, но за абсолютната некомпетентност на "докторката" направо ми иде да крещя.
Е, оплаках се, ама не ми олекна :(
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*
Крейзи, тази лекарка грамотна ли е изобщо? Защо не си я сменила досега? Тя изобщо наясно ли е какво представлява стимулацията? Това е достойно за номинация в темата на Мари. Надявам се да се справите бързо със ситуацията. Не се притеснявай, такива са. Аз като се сетя какви са докторите в Бургас и ми се плаче - точно такива са всички.
Успокой се и това да вече да е последният ви проблем, свързан с бебеправенето. Пожелавам ти успешен резултат от тук нататък!
« Последна редакция: Юли 27, 2006, 16:19:59 pm от cygnus »
Ами какво да кажа - свещена простота. Поне й кажи името - да знаят момичетата от Бургас къде да не ходят.

Дано само това да са перипетите към мечтаното и всичко останало да е безпроблемно и успешно!
*
Крейзи, съчувствам ти. И аз не понасям некомпетентни хора. Ужасно вбесяващо е да си имаш работа с такива. :( Стискам ти палци за ин витрото. Мисли сега за него.
Alexandra
Ужас....а това с овулацията на 28-ми ден
 ме уби.....тая е за един голям бой....може пък да й дойде акъла
 в тиквата проста. Не си струва да си хабиш нервите
заради тази. Сменяй я и гледай да не я срещаш.
Стискам палци за инвитрото.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
СМЕНИ ЛЕКАРКАТА!!!!!!няма смисъл да се занимаваш с нея повече!
Аз гинеколожката я смених още преди 3 години. Още ме е яд за изгубеното време, но най-лошото е, че тя продължава да се изказва "компетентно" по въпроси, от които не разбира. Или... може би ме помни и нарочно ми прави мръсно... Направо ми иде да я убия.
А лекарствата ми ги изписа личната - с лек скандал по телефона :D - така, както трябва.
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
Crasy,  ако против  тоя тип изроди не пускш жалба, то поне наистина разпространи името и по нет-а, та поне да няма други, които също да губят пари и най-веье надежда в медицината.