Та пращам значи аз днес мъж ми при личната лекарка да ми изпише лекарствата за инвитро. Давам пълни обяснения - трябва да се изпишат накуп и наведнъж (изрично ме предупредиха от здравната каса), в номер на протокола да се впише протокола на НЗОК, а не на РЗОК и т.н. Звъни ми той от кабинета - настанала паника - не можело така, пишело за 6 месеца, дори сестрата се качила при гинеколожката в ДКЦ-то, която умно (!!!!!) дори изчислила 20 ампули пурегон, делено на 6 месеца, че трябва да ми изпише сега 5 ампули и на всеки следващ месец по още пет. НАПРАВО ПОБЕСНЯХ! Тази въпросната гинеколожка докато бях бременна преди 5 години викаше, че нищо ми няма докато не се стигна до спонтанен аборт в 25-та седмица. Същата тази гинеколожка ми загуби 2 години да ме омайва как нищо ми нямало и съм щяла да забременея всеки момент, същата тази, дето ми видя "овулация" на 28-ми ден и изобщо не й хрумна, че може да е задържан фоликул, пак същата тази, дено нито за минута не ме насочи към център по стерилитет. Няма да казвам, че и две години ме лекува безуспешно от гъбички. За парите, които е спечелила от мен няма да говоря - това е бял кахър, но за абсолютната некомпетентност на "докторката" направо ми иде да крещя.
Е, оплаках се, ама не ми олекна