0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Зацапване и закъснение на цикъла
« Отговор #20 -: Юли 18, 2006, 21:00:27 pm »
Мила Наха при мен ако например ову ми е по късно с 3 дена....то М ми идва с 3 дена по късно! :D
« Отговор #21 -: Юли 18, 2006, 22:14:13 pm »
Задължително - втората фаза е фиксирана и не се променя , а дължината на цикъла се мени, ако има промяна във първата фаза - тази преди овулацията! Пък и по-малко от 12 дни втора фаза не добре - няма време за хубава, качествена имплантация на оплодената яйцеклетка! така че щом си знаеш датата на ову, брой от нея 14 дни! Успех и пиши!
Матей - 1.04.2006 г
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #22 -: Юли 20, 2006, 09:51:10 am »
Аз вече писъх в другата тема, но и тука ще кажа напълно съм съгласна, че е нормално да си направи хубава лф и за това се бях успокоила да не го чакам от спукването до днес са минали  7-8 дена, но както казах получих това кафеникаво зацапване, което е като лигавица в смисъл лигаво не знам точно дали е същото като предните месеци, но на мен по принцип си ми прави така зацапва два дена и идва червеното тогава мислех да си меря бт тея дни, но забравях  8) понеже не го меря редовно ( няма смисъл при мене с тая пкя ), но преди м-то я виждам профилактично дали е височка до сега винаги си е била добре утре може  профилактично да я видя ( поне дали е спаднала), но нямам надежди за бебе аз и без това не се надявах особенно ...но както ти ми каза очаквах поне да се удължи малко лф. Както и да е . Благодаря отново!
« Отговор #23 -: Юли 20, 2006, 10:15:47 am »
Здравейте момичета,
Нали темата си беше моя, сега съм длъжна да информирам за развитието. Нали знаете, все се случва това, от което най-много се боим. За жалост при мен задържаният фоликул, така наречената киста не само че не се е спукал а е порастнал до почти 5 на 6 см. Зацапването продължава. Няма бременност в матката. Днес направих бета ЧХГ за да се изключи извънматочна. Каква ирония - винаги съм мислила, че ще очаквам този тест да потвърди бременност, а сега когато го правя за пръв път искам да няма бременност. Как ще я лекуваме тази киста док за сега не каза. Трябва първо да видим резултата от кръвния.
Толкова ме е страх. Цял живот не съм имала такива проблеми, та сега ли трябваше да се случва. Не се сдържах и се разплаках в кабинета на док.
Четох, че някои от вас с киста не взимали лекарства и тя се е пукала сама. Не знам какво лекарство ще ми предложи на мен док и дали ще повлие.
Разбрах, че билките за овулация също помагали да се пукат такива фоликулярни кисти.
Ще ви бъда благодарна ако сте преживявали това неприятно нещо и споделите как е минало при вас.
Извинете, че ви натоварих, ама нали затова всички сме тук, да си изливаме мъките и да си се успокояваме взаимно.

Дано слънчо огрее и моят дом ...
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #24 -: Юли 20, 2006, 10:21:14 am »
Стеф миличка :kiss: Токова се надявах за теб ... Сигурна съм само, че след болката, винаги идва щастие! Дано гадната киста се махне и скоро се похвалиш с един истински, с две хууубави червени чертички, положителен тест за бременност ;)

*

naha

• 1474
« Отговор #25 -: Юли 20, 2006, 10:22:26 am »
Аз съм задържала такива кисти и ми е закъснявало заради тях пиех дуфастон три дена и след това ми идваше може би док ти ще ти каже най-добре какво да пиеш за да се изчисти сигурна съм, че другия месец няма да я има но е хубаво да си видиш хормоните а пък и може да е инцедентно просто единичен случай не се притеснявай.По принцип моите се изчистват с идването на мензиса.
« Отговор #26 -: Юли 21, 2006, 15:50:12 pm »
То че е инцидентно е ясно. Не съм имала толкова голямо закъснение само със зацапване през живота си.
Док каза да чакаме около седмица (тъй като пих утрогестан заради положителния тест) и до 10 дни след спирането му трябвало да си ми дойде М.
Аз самата не знам това зацапване дали да го считам като оскъден но по-продължителен М, чудя се!?! Ами ако не ми дойде?

Тъй като някои момичета са забременявали с кисти аз попидах док вижда ли други фоликули. Той каза, че наличието на киста блокира растежа на други фоликули. Дали съм разбрала правилно?
« Последна редакция: Юли 21, 2006, 15:53:59 pm от stefani »
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*
« Отговор #27 -: Юли 21, 2006, 16:00:24 pm »
Незнам дали тук е мястото и дали изобщо трябва да питам но се престраших и реших да ви попитам дали е нормално 1 ден преди мензис да имаш леко розово- кафеникаво зацапване. За 1 път ми  се случва и предполгам че просто означава че ще ти дойде съвсем скоро...  8) :P :)
« Отговор #28 -: Юли 21, 2006, 16:35:36 pm »
Фанта, а може и да не дойде! :balk_77:
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #29 -: Юли 21, 2006, 16:44:13 pm »
Незнам дали тук е мястото и дали изобщо трябва да питам но се престраших и реших да ви попитам дали е нормално 1 ден преди мензис да имаш леко розово- кафеникаво зацапване.
При мен обикновено така замочва всяка М. Дано при теб е нещо другоооо :D, например две черти.
*

naha

• 1474
« Отговор #30 -: Юли 21, 2006, 19:29:21 pm »
Задържала съм кисти ( функционални ) и до сега не ми е пречело на образуване на новите ф-ли друг е въпроса, че не бива да е там ( кистата де  8) ) Стискам палци да се окаже единичен случай и скоро да се радваш на добри резултати. :crossfingers:
*
« Отговор #31 -: Юли 21, 2006, 23:23:07 pm »
Незнам дали тук е мястото и дали изобщо трябва да питам но се престраших и реших да ви попитам дали е нормално 1 ден преди мензис да имаш леко розово- кафеникаво зацапване.
При мен обикновено така замочва всяка М. Дано при теб е нещо другоооо :D, например две черти.
и при мен почти всяка м започва така това нормално ли е :balk_113:
*
« Отговор #32 -: Юли 21, 2006, 23:50:33 pm »
миличка чакам отговора с нетарпение
*
« Отговор #33 -: Юли 22, 2006, 09:35:03 am »
миличка чакам отговора с нетарпение

Знам Силве , аз предполагам че това зацапване дего го имаме с теб просто е нормално и подсказва че съвсем скоро ще ти дойде м.
Другите момичета не казват нищо освен това за 2 черти или че може да ти закъснее. Всъщност Силве най-добре е да се консултираш с лекар...
Така и аз ще направя...  :) :P :balk_100: :balk_71:
*
« Отговор #34 -: Юли 22, 2006, 11:38:14 am »
При мен зацапването е 2 дни, като първия е почти невидимо, но се научих да си го разпознавам, за да не се изненадвам като ми дойде  :D
Страното беше, че като забременях зацапването пак си се появи и то точно, когато трябваше, но продължи колкото М. и след това изчезна?!?!
Не знам дали е нормално или не, но да ви успокоя, че и с него се забременява  :lol: