0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: problemno zabremeniavane
« Отговор #20 -: Юли 28, 2006, 14:30:14 pm »
Благодаря на всишки
*
« Отговор #21 -: Юли 28, 2006, 14:30:54 pm »
Успех и на теб,Кама!Направи едно от най-важните изследвания!Поздравления! :bighug:
« Отговор #22 -: Юли 28, 2006, 14:31:19 pm »
Добре, че няма нерешим проблем, Кама!
Сега с риск да стана досадна, ще повторя въпроса си: спермограма на мъжа ти имате ли?

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #23 -: Юли 28, 2006, 14:54:55 pm »
Razbira se 4e ima.Tia e s 60% aktivnost.Tam problemi za na6a radost niama ,minalisme prez vsi4ki vazmojni izsledvania prednazna4eni za majete ni.Pone pri nego vsi4ko e super.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #24 -: Юли 28, 2006, 14:58:32 pm »
Кама,
моля те, пиши на кирилица, че трудно се чете. Поздравления за резултата от цв.снимка. Вашата спермограма в клиника по стерилитет ли е правена?
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
« Отговор #25 -: Юли 28, 2006, 15:02:46 pm »
аз сам от пловдив и е правена в вми по препорька на лекаря. и е невероятно подробна
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #26 -: Юли 28, 2006, 15:10:12 pm »
Кама,
попитах те, защото, за съжаление, не на всички места се правят читави и реални спермограми, обикновено се счита, че спермограмата е с реални показатели, ако е правена в клиника по стерилитет. Надявам се някое момиче от Пловдив да се включи с мнение за достоверността на спермограмите във ВМИ. Може да попиташ и Мели, която е лекар и е от Пловдив, тя се занимава именно с това.
Успех, каквото и да решиш
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
« Отговор #27 -: Юли 28, 2006, 15:19:58 pm »
Ох,Рали,аз съвсем се обърках,нашата спермограма е правена в Майчин дом Варна ,да считам ли че не е достоверна.... :? и без това си беше малко проблемна,а сега и това...какво да си мисля вече..... :(
« Отговор #28 -: Юли 28, 2006, 15:24:06 pm »
Ох,Рали,аз съвсем се обърках,нашата спермограма е правена в Майчин дом Варна ,да считам ли че не е достоверна.... :? и без това си беше малко проблемна,а сега и това...какво да си мисля вече..... :(
Инди, явно те терзае съмнение за достоверността на резултата. Ако искаш повторете и на друго място. Така или иначе показателите няма да са едно към едно същите, но ако са близки значи е точна...в случай, че разликите са големи (както беше при нас) значи нещо куца :) Аз в началото направих на две различни места просто, за да видя дали е достоверна първоначалната инфо пък и за собствено успокоение.
УСПЕХ
« Отговор #29 -: Юли 28, 2006, 15:24:27 pm »
Кама, дай резултатите от тази подробна спермограма в тема "Мъжки стерилитет".

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #30 -: Юли 28, 2006, 15:29:21 pm »
Роузи,благодаря ти за вниманието!Много сме трудни по темата,но ще направя всичко за да заведа мъжа ми при д-р Александров,защото тези мои терзания не спират!Благодаря ти за подкрепата!Вече реших! :lol:
« Отговор #31 -: Юли 31, 2006, 15:57:15 pm »
аз сам от пловдив и е правена в вми по препорька на лекаря. и е невероятно подробна
И нашата първата е от ВМИ, но мога да кажа, че изобщо не беше подробна в сравнение с втората, която беше разширена.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #32 -: Август 02, 2006, 14:26:55 pm »
Кама овулацията ти въобще не е задължително да се редува всеки месец това го казват всички лекари, но не винаги е така аз на пример правя няколко месеца само с единия после сменям, но и аз като теб нямам една тръба е тоята е там но дефакто нали .... както и да е ,така че е добре за напред да засичаш овулацията. Ще ти стискам палци за по-скорошни резултати и месеците, в които нямаш шансове ( от гледна точка на тръбата ) да са малко.Успех  :blowingdust2:
« Отговор #33 -: Август 06, 2006, 11:13:52 am »
Здравейте, за първи път пиша и малко се притеснявам.По повод овулацията аз предният месец също нямах, но този имах правиха ми фоликулометрия и се наложи да ми се бие  Прегнил.За съжаление нямаше резултат .Незнам дали се дължи на това, но много оскъдно ми тече този месец и имам постоянна болка ниско долу.Във вторник съм на лекар.