Здравейте от мен !
За пръв път пиша , иначе чета редовно постовете . Имам сериозен проблем с нарастването на маточната лигавица . Аз съм от Пловдив и там се лекувам в Селена . Историята ми накратко : първо забременяване , спонтанен аборт , кюретаж , две хистероскопии , установена тънка лигавица и невъзможност за забременяване . Чакахме за инвитро , докато чакахме лекувах лигавицата , тя нарастна до 6,5 мм , забременях и след това отново спонтанен аборт и кюретаж . Започнахме инвитрото декември 2016г. , правихме пункция , след което замразихме 8 ембриона и от тогава лекуваме лигавицата , но не се повлиява , вече 6-ти месец . Пила съм естрофем , прогестеронови препарати , хормони , климара лепенки , инжекции фраксипарин , сега май месец ми сложи доктора някакво лекарство в кухината на матката два пъти и трябваше да нарастне и след трансфера, след положителен тест да слага трети път . Така и не разбрах какво е това лекарство , ако някой предполага нека сподели , от 3 мм стана 4,7мм и това беше . Доктора установи , че в цервикалния канал нещо не е както трябва , сега следва хистероскопия на 9-ти . Каза ми, че може лекарството като се впръсква да не е отишло , където трябва , заради канала и след хостероскопията сигорно ще пробва още веднъж , ако не се удебели , ще ме изпраща в София да ми удебелят изкуствено лигавицата , а те ще размразят ембрионите , за да ги отглеждат до 5-ти ден и после да ги трансферират директно в мен . Това ми каза , това ви казвам и аз . Ако някой може да предположи и да ми обясни за какво став въпрос и какъв е този метод ще съм ви благодарна , че вече полудявам от неизветността , както и ако предполагате как се казва това лекарство , което този месец ми слагаше док. , та да прочета нещо за него . Извинявам се за дългият пост , но искам да бъда изчерпателна и имам нужда от опита на някои от вас . Благодаря предварително !