0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ДНК мутации
« Отговор #80 -: Юли 11, 2006, 16:26:23 pm »
Хепарина ми беше назначен веднага след прегнила, но понеже хванах празничните дни и д-ра не работеше, овулацията е настъпила без прегнил и тогава Тодорова каза да изчакаме до полужителния тест.
Последните два аборта настъпват в 6 г.с. по-скоро се отчита като химическа бременост, защото не можа да се види на узи.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #81 -: Юли 13, 2006, 07:30:13 am »
Хепарина ми беше назначен веднага след прегнила, но понеже хванах празничните дни и д-ра не работеше, овулацията е настъпила без прегнил и тогава Тодорова каза да изчакаме до полужителния тест.
Последните два аборта настъпват в 6 г.с. по-скоро се отчита като химическа бременост, защото не можа да се види на узи.

Мари извинявай за малко неудобен въпрос  :oops: ...при последните 2 аборта в 6 г.с
правила ли си кървен тест????и колко беше ЧХГ?????
*
« Отговор #82 -: Юли 13, 2006, 15:06:06 pm »

Мари извинявай за малко неудобен въпрос :oops: ...при последните 2 аборта в 6 г.с
правила ли си кървен тест????и колко беше ЧХГ?????

Мин. година не съм правила ЧХГ, но  тази година правих и резултата беше:
1. 22.68 mU/ml
2. 8.25 mU/ml
С д-ра имаме известни различия относно това в коя седмица бях. Дължината на цикъла ми е 35 дни, а овуто ми настъпва на 19-я ден. Според гинеколожкото календарче дето се върти бях в 6 г.с., но според мен бях в 5, поради по-късното настъпване на овуто.
*

adi

• 7710
« Отговор #83 -: Юли 13, 2006, 21:00:36 pm »

Мин. година не съм правила ЧХГ, но  тази година правих и резултата беше:
1. 22.68 mU/ml
2. 8.25 mU/ml
С д-ра имаме известни различия относно това в коя седмица бях. Дължината на цикъла ми е 35 дни, а овуто ми настъпва на 19-я ден. Според гинеколожкото календарче дето се върти бях в 6 г.с., но според мен бях в 5, поради по-късното настъпване на овуто.

Оф извинявай че така те разпитвам но при мен има малко неясни неща!
Значи след инсе което беше на 14 дена от МЦ ..на 33 от Мц(7-8 дена след последния прегнил)  Кървен тест беше положителен но не достатъчно!
ЧХГ 12,9..............лекарката ми каза че тази стойност неможе да е от прегнила и че явно е имало бременност за кратко!Но сега аз се чудя дали е така или не!
Та поради тази причина те разпитвам! 8O :(
*
« Отговор #84 -: Юли 13, 2006, 22:33:03 pm »
Не се извинявай, нали за това сме тук, да питаме и обменяме опит. И според мен е имало бременост, която в много ранен етап е прекъсната.
Дано следващата е скоро и е успешна.
*

adi

• 7710
« Отговор #85 -: Юли 14, 2006, 07:49:12 am »
Не се извинявай, нали за това сме тук, да питаме и обменяме опит. И според мен е имало бременост, която в много ранен етап е прекъсната.
Дано следващата е скоро и е успешна.
Чул те господ миличка!!!!!От твоя уста в божи уши!!!!!Да ти се върща и на теб!!!!! :balk_21:
« Отговор #86 -: Юли 14, 2006, 10:00:09 am »
Момичета, а какво ви казват лекарите за мутация в МТХФР - до кога трябва да се приема увеличената доза фолиева? До края на бременността ли?
Благодаря ти, Бени!

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #87 -: Юли 14, 2006, 10:46:47 am »
аз разбрах за първия триместър. после ниската доза до края на бременността и по време на кърмене.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #88 -: Юли 14, 2006, 14:42:19 pm »
Фреши, Лили е написала, но на мен ми казаха, че може + 4-ти месец, а после ниската доза.
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #89 -: Юли 14, 2006, 16:47:24 pm »
A на мен ми казаха до края на бременността по 4 мг.Като ходя за следващите вливания ще питам пак,но си спомням,че така беше.
« Отговор #90 -: Юли 14, 2006, 18:20:10 pm »
Интересно, на мен Ковачева от Плевен ми каза определено до края на бременността :?
Трябва да го разнищим този въпрос, сега като забременеем утре-вдругиден, да знаем какво да правим :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #91 -: Юли 15, 2006, 20:44:34 pm »
Интересно, на мен Ковачева от Плевен ми каза определено до края на бременността :?
Трябва да го разнищим този въпрос, сега като забременеем утре-вдругиден, да знаем какво да правим :D

:good_post: :balk_46: :balk_47:
*
« Отговор #92 -: Юли 16, 2006, 03:39:05 am »
Момичета, днес (т.е. вече вчера) говорих с доц. Конова и тя ми каза, че когато Генетичен вариант С667Т в гена на Метилентетрахидрофолатредуктоза е Хетерозиготен носител по мутантен алел не е проблем, проблем е когато е Хомозиготен
Ще разпитам за повече инфо  :)
*
« Отговор #93 -: Юли 17, 2006, 11:39:11 am »
Миси, много ти благодаря за тази информация. Тъкмо щях да питам по този въпрос. Аз съм хетерозиготен носител на мутантен алел точно на С667Т и ми казаха, че няма нужда от специално лечение.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #94 -: Юли 20, 2006, 01:10:09 am »
Момичета, открих един страхотен американски форум, където се обсъждат имунологични/генетични и др. подобни проблеми. Форумът е всъщност въпроси към Dr. Coulam, която се счита за супер сила точно в тази сфера. (и Конова ми е споменавала за нея). Ето линка:
http://www.inciid.org/forums/immune/index.html

Life is good.
Do what you like,
like what you do.