Честита нова година Beoken Heart, пожелавам ти в най-скоро време детенце. За тестостерона ендокринолог не ти ли е предписал лекарства за аденома и хиперплазията, в смисъл вероятно е висок заради тях, и коригирайки тяхната функция тестостерона да си влезе в норма. Диането е за бързо забременяване, след него би трябвало да имаш нисък тестостерон първият месец, но ако проблемите с хипофиза и хиперплазия не са овладяни може да се случат много неща. Кога ти откриха проблемите, ако са отскоро, изчакай с лечението, ще са ти нужни сигурно няколко месеца. Аз четох, че една от причините за придобита хиперплазията е виновен аденом на хипофизата, не знам това как се лекува, дали с лекарства или оперативно, но явно при теб той е главният виновник, потърси мнение на специалист в тази област и не бързай с диането, аз го пих 10 години, и резултатът е само че съм си запазила яйчниковият резерв, нещата при мен не са се коригирали по никакъв начин, сега лекувам първопричината за моите проблеми, т.е. една от тях-хиперинсулинемия и поликистоза, на 13-ти съм на АКТХ тест за хиперплазия, дано поне това ми се размине. Бъди спокойна, всяко лечение е индивидуално, на някои жени организмите влизат в ритъм бързо, на някои за месеци. Щом от 11 годишна имаш цикъл и се предполага , че е от тогава и проблема с хипофизата, може да си преживяла нещо много стресиращо в детска възраст, с което не си се справила, "порови" малко в главата си, аз също прилагам тази техника вече и се надявам на положителен резултат. Успех мила, и пиши ако ти се споделя как върви лечението:)