Много благодаря, момичета, за бързите отговори.СУпер сте!
Мисля, че успях да си сложа графиката в подписа.
Днес температурата се покачи на 37,2.
Според графиката си имам спад на 12 ден и на 15.
АКо не си правих тестовете,кой от двата дена трябваше да сметна за овулационен спад?
Добре е, че правиш и тестове, тъй като графиката този месец е малко объркваща и е добре, че не разчитаме само на нея. Само по графика според мен не е редно да се правят категорични изводи, за съжаление този метод не е много прецизен, тъй като може базалната температура да се повлияе от множество странични фактори. По-точно може да се определят фертилните дни заедно с тестовете за О.
Всъщност именно тестовете за О. посочват кога евентуално ще настъпи овулацията (12-48ч. след положителен тест), а дали действително е настъпила, следва да се докаже с трайното повишаване на температурата след това.
Все пак най-точният начин за определяне на овулацията е УЗ проследяване. Направили сте измервания на доминантния фоликул, но по-добре би било още един преглед след предполагаемите дни за О., за да се провери дали фоликулът се е спукал.
Ние се опитваме вече 6 месеца , но до сега нямам успех.
Ходя на фоликуметрия почти всеки месец,като този месец на 11 ден от цикъла фоликула беше 15,5мм. След това не съм ходила пак.
Правих си изследвания на 3 ден от цикъла, всичко беше на мястото си,но бебчо не става за сега.
Не сме правили спермограма, а мисля ,че трябва,защото при мен уж всичко е наред.
Този месец съм скептично настроена,защото опитите ни бяха не в точните дни и не в точното количество и много не се надявам.
Да, спермограмата е едно от основните изследвания, важно е да се направи в репродуктивна клиника, не в обикновена лаборатория. Друго основно изследване е проверка проходимостта на тръбите.
Правили сте опити в деня с положителен тест за О., всичко е наред, успех този месец!
Мисля, че успях да си сложа графиката в подписа.
с този линк, който си копирала в подписа си (който завършва на ...Cycle=-1) не можем да видим графиката ти, с този линк всеки вижда своята графика. Линкът, който Златето е копирала, е за твоята последна графика.
Най-удобно е да сложиш линк в подписа си. Разгледай темата за коментар на графики:
Дайте да ви видя графиката - 12 тема, при повечето профили в подписа има картинка и при кликване върху нея се отваря съответната графика (картинката е линк). В предишната си публикация описах как да сложиш такъв линк в подписа си.