0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Забременяване след конизация
« Отговор #20 -: Февруари 19, 2017, 12:16:57 pm »
Здравейте, искам да ви попитам има ли забременели след конизация. Правиха ми лазерна конизация м. Декември и два месеца по късно виждам двете чертички на теста. За мен е страшен шок, защото започват да ме мъчат мисли дали няма да направя спонтанен аборт, дали може толкова рано след операцията да се износи бременност и.т.н В понеделник съм на лекар но до тогава откачам.
« Отговор #21 -: Февруари 19, 2017, 12:44:36 pm »
Здравей Делта,надявам се моята история да те поуспокои малко.:
След моята конизация ми казаха ,че трябва да се пазя 2 м.,но при мен нещата не се получиха много дълго време (получиха се инвитро).В 9 г.с направихме серклаж,за който общо взето аз настоявах,тъй като "щетите" от конизацията са доста големи (според докторите).Серклажа ми е абдоминален (коремен)-нямаше как да се направи вагинален.Пак според докторите трябваше да започна да пазя леглото от 20 г.с ,аз съм вече 24 и все още ходя на работа,така че не се отчайвай,нещата не са толкова лоши,колкото звучат и се пишат 😀
« Отговор #22 -: Февруари 25, 2017, 15:21:28 pm »
Благодаря за подкрепата. Да се надяваме че всичко ще е наред и с мен. Най много ме притеснява факта, че няма как да пазя леглото защото имам момченце на 1.6г.което си изисква грижи и търпение. Бабите са далече,  мъжа работи до късно и така. Дано успея да износа и друго детенце на този етап. Засега имам регистрирана бременност.Другата седмица ще се види дали има пулс,  живот и здраве.
« Отговор #23 -: Февруари 25, 2017, 15:44:06 pm »
Ще успееш,трябва да вярваш в това :)