Аз бях на Парлодел , преди това на друго лекарство мисля , че започваше с Б в продължение на 2 години .От тях се чувствувах много зле и припадах поне веднъж месечно . После минах на Достинекс 3 години , спряхме го поетапно , ,ама след 2 месеца пролактина пак беше скочил до небесата и пак го почнах за 3 години .После се оказа че имам антиспермални антитела и ттова беше другата причина да не забременявам . Направихме икси при доктор Владимиров и забременях .Проблема беше , че въпреки бремеността и спирането на Достинекс си имах цикъл до 4тият месец . Родих и месец след това ми се появи цикъла . Уж имах поликистозни яйчници , туморче в хипофизната жлеза , а от бремеността всичко се нормализира .Бях на 28 когато ми спря цикъла , наслушах се на един куп глупости - изчерпан яйчников резерв , тумори , кратка лутеална фаза, тънка лигавица с невъзможност за заахващане на ембриона кисти ..На 37 родих и сега съм почти на 46 и напук на всички прогнози на докторите , аз съм все още ЖЕНА .Така , че най- добре отиди при някой доктор от инвитро клиника . Те са много по-добре запознати , отколкото и "най-добрите " гинеколози . И вземи си направи хормонални изследвания - на щитовидната жлеза и си изследвай инсулина . Много често ПКЯ вървят ръка за ръка с инсулинова резистентност .Успех