Здравейте! Не препоръчвам на никого да си прави лазерна епилация в Пикасо-Варна. При втората процедура ми изгориха бикини зоната и подмишниците, като резултат съм разкрасена с петна, а болките и сърбежа не искам да говоря. Обидно е отношението им, тъй като след като на следващия ден отидох притеснена да ме погледнат, на последващия ми се обадиха да ми кажат, че съм получила алергична реакция от лазера, тъй като кърмя. Обяснение защо такава не съм получила на първата процедура - нямаше. И нищо, че след като ме погледнаха на следващия ден ми дадоха да се мажа с пантенол, а не с противоалергично мазило. Разбира се, консултацията с дерматолози показа, че не е никаква алергия, а изгаряне втора степен. И най-тъпото е че по време на самата процедура на няколко пъти прекъсвах "докторката", за да й кажа, че ме боли много, дори много повече от първия път. Обяснението беше, че космите ми били черни-като че ли първия път са били руси. Така че мили дами, ако не искате петна вместо косми, не ходете в Пикасо.