Здравейте ,
Ако тази тема не е за тук се извинявам!
Моята история на кратко.
Преди месец започнаха леки болки в ляв тестис , леко зачервяване и тежест .Тези леки болки продължиха около седмица и половина , след което изчезнаха.Имах само лека тежест, и нещо като чуждо тяло мековато отдолу на ляв тестис и една забалежима вена пак отдолу , която напипвам, вечери когато тестиса спадне.
Първичт доктор ми каза че имам варикоцеле , прати ме за спермограма от която заключението е нормозооспермия , спермограмата ми е добра според всички .Този доктори иска операция.
Вторият доктор казва че нямам варикоцеле и че то е толкова колкото го имат повечето мъже , и не е това проблема.Той видя възпаление на епидидимите и калциеви отлагания + киста вдясно
Третият доктор пък каза че съм имал Орхит , епидидимит , и възпален апендикс на ляв тестис , и не открива киста , за него също варикоцлете не трябва да се пипа и не то е проблема .
Моля за помощ , имам изледвания -ехограф , спермограма - мога да конкретизирам различни данни от нея.
Не водя полов живот с много момичета , и няма как да е инфекция от бактерия.Имам сериозна връзка.
На 30години съм !
Предстои ми , следващо ходене при друг доктор, ако някой може да помогне с нещо .