0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: повишена температура при бременност
« Отговор #20 -: Август 21, 2006, 14:32:25 pm »
да , нанасям ги там. Благодаря все пак.
« Отговор #21 -: Август 05, 2013, 18:40:23 pm »
Здравейте нова съм тук и незнам към кой да се обърна за мойте въпроси но искам да споделя с вас защото ми е притеснено ако може някакъв съвет да ми дадете.По принцип съм с нередовен цикъл от скоро започнах да си меря бт и тт засега от 4 дена бт ми е 37.00 като се събудя-а през деня ми е 37.03,4 гърдите ме боляха една седмица и спряха да ме болят но все още нямам цикъл последният ми беше на 22.06 имам странна тежест в корема и болки но не силни това според вас дали може да е бременност защото се надяваме с мъжо да не ми дойде
« Отговор #22 -: Август 05, 2013, 18:47:21 pm »
Здравейте нова съм тук и незнам към кой да се обърна за мойте въпроси но искам да споделя с вас защото ми е притеснено ако може някакъв съвет да ми дадете.По принцип съм с нередовен цикъл от скоро започнах да си меря бт и тт засега от 4 дена бт ми е 37.00 като се събудя-а през деня ми е 37.03,4 гърдите ме боляха една седмица и спряха да ме болят но все още нямам цикъл последният ми беше на 22.06 имам странна тежест в корема и болки но не силни това според вас дали може да е бременност защото се надяваме с мъжо да не ми дойде
Yana, 22.06 е било доста отдавна. Колко ти е дълъг по принцип цикъла. Спокойно може да направиш уринарен тест за бременност според мен. Стискам ти палци  :crossfingers:
« Отговор #23 -: Август 05, 2013, 19:44:21 pm »
Здравей благодаря за отговора и за палците много сте мили . По принцип не го следя защото е нередовен правих си тест преди седмица но ми показа отрицателен аз го правих след обяд и затова много не му вярвам незнам но винаги ме болят гърдите преди цикъл и не са спирали както сега спират да ме болят когато вече съм в цикъл но сега е различно много си мечтая да е бременност
« Отговор #24 -: Януари 23, 2014, 11:09:04 am »
здравейте момичета от доста време чета всякакви фороми,но днес реших да пиша и да помоля за мнение.От 5м бебеправим но всеки меец тестовете са отрицателни и въпроса ми е трябва да ми дойде лелката на 26.01 и вчера си правих тест престо за ранна бременност беше напълно отрицателен,а гърдите ми са се подули без да ме болят като преди цикъл също така имам и течение но бт ми е висока около 36.7 мерена в устата,а телесната температура варира от 36.7 до 37.2 знам че има още три дни,но възможно ли е да съм бременна.
*
« Отговор #25 -: Януари 24, 2014, 01:42:16 am »
pufi_svetli, завишената температура е добър показател, но за съжаление все още нищо не доказва. Често температурата е добре(висока е) и пада в деня преди идването на цикъла, а при теб този момент предстои. Имай търпение да изчакаш закъснение и тогава тествай отново. Дано да е станало  :)
« Последна редакция: Януари 24, 2014, 01:52:35 am от marsi »

« Отговор #26 -: Януари 24, 2014, 13:21:02 pm »
благодаря за отговора.и аз се надявам да е станало,но може би не е почна да ме поболва кореме предменструално :-) :-) :-) :-)
« Отговор #27 -: Март 20, 2014, 16:30:01 pm »
Здравейте момичета!Искам да ви попитам вчера си правих тест зя бременност и беше отрицатлен.Днес трябваше да ми дойде цикъла,но все още го няма,а базалната мерена вагинално е около 37.1 37.02 същата ми е и телесната температура.Та въпроса ми е дали е възможна бременност с тези стойности на температурата след като теста беше отрицателен?
« Отговор #28 -: Януари 21, 2015, 16:11:10 pm »
Здравейте и от мен :)

Виждам, че темата скоро не е дискутирана, но все пак се надявам на отзоваване :) Моят случай е следният: попринцип цикълът ми е на около 32-35 дни, овулацията е около 20 ден. Този месец се забави много, беше около 24-25 ден, по случайност там някъде бях на доктор и каза, че току що ми е минала. Ние през тези дни си действахме. Някъде около 5-6 дни след установената от доктора овулация, за пръв път в продължение на 2-3 дни температурата ми играеше - следобед ми ставаше около 37-37.3, спадаше си, всичко беше наред през нощта и сутринта и от следващия следобед пак така. И изведнъж се нормализира на 3-4 ден и си беше ок. Става дума за телесна температура, която не съм мерила умишлено, а просто усетих неразположение и втрисане. Реших, че може би се разболявам, но нямах никакви други оплаквания. бях си здрава. Възможно ли е да има общо със забременяване, случвало ли ви се е и нормално ли е? Знам, че ще кажете направи си тест, но поради тази късна овулация, е нормално и цикълът да го чакам около 12-14 дни след овулацията. Днес все пак, 8-9 след овулация, направих от тези тестове Престо, беше отрицателен, но предполагам е доста рано. Благодаря ви предварително    :)
*
« Отговор #29 -: Януари 21, 2015, 19:35:46 pm »
Здравей, Vilijaddi, действително е още рано за тест  :), за уринен е най-добре да се изчакат около 14-15 дни след овулация и е най-добре да се направи с първа сутрешна урина, когато нивата на ЧХГ в урината са най-високи. Ако се прави денем, да се ограничат течностите 2-3 часа преди теста.

Такава динамика на телесната тимпература не съм имала в ранна бременност, може да се дължи и на други причини (нервно напрежение, простуда, и др.), така че дали има бременност, тестът ще покаже  :). Има активна тема за дискусия по тези въпроси, в която се включват повече момичета:  Дали съм бременна? - 8 част
Дано това да е успешният ти цикъл!  :)

« Отговор #30 -: Януари 26, 2015, 14:26:40 pm »
Ами благодаря, но и това не е успешният, вчера - 13 дни след овулация ми дойде. Явно тази работа наистина хич не е лесна, бях се настроила по-положително предвид факта, че синът ми стана веднага,  същия месец, в който спряхме да се пазим, но..... толкова хора чакат и не се получава, с какво да съм по-различна, продължаваме напред и явно не му е сега времето, търпение и вяра :) Но искам да ви споделя нещо много интересно. Този месец, като правих тестовете за овулация, пак имах два поредни дни положителни, като предния месец. Но съвсем случайно се падна така, че на вторият ден с положителен тест бях на профилактичен при гинеколога и той ми каза, че току що ми е минала овулацията. От това става ясно, че тя е била на първия ден с положителен тест, а не, както се твърди - 12-48 часа след положителен. Това доста ме изненада. Дните с положителен се падаха 12.01 и 13.01, а на 13.01 бях на доктор. Ние действахме на 10, 11 и 13 :) Явно точно баш самия ден на овулация сме го заобиколили :D
« Отговор #31 -: Ноември 11, 2016, 16:16:34 pm »
Здравейте момчета някой може ли да ми погледне графиката качвам снимка. Нещо нищо не разбирам. От 2 месеца я меря и за 1 път се вдига на 37° . Правих тест за О. Тази сутрин....нищо не ми излезна .. :-/
*
« Отговор #32 -: Ноември 11, 2016, 18:51:48 pm »
Chocholinka, на мен ми се струва, че О е била 18-19 ден от цикъла, а не както е отбелязано на графиката - на 10ти ден. Ако счетеш 18-19 ден за О, графиката ти се движи страхотно :) Има покачване, дано се задържи висока Т. Не видях дали имате опити в тези дни :) Стискам палци :)
« Отговор #33 -: Ноември 13, 2016, 22:46:05 pm »
Lilito благодаря че се включи,всъщност самия app ми го промени на 19 ,че е била О. После беше около 36.94 а днес е 36.84 спада :-( .Не  си спомням дали сме правили опит точно на датата ,но около нея да . В ремонт сме и ми е голяма лудница. Просто исках да знам ,че съм имала О. да не си внушавам само хахах . Дай боже да е станало ,че ме наплашиха с хормоните ми и ,че имам ПКЯ и нямало да стане :-( .Благодаря че писа 😘
« Отговор #34 -: Ноември 18, 2016, 11:41:40 am »
Не знам коя група е активна и за това писах в няколко дена някой се включи. Имах спад в ВТ . И днес пак е 37  :ask: :ask: гърдите ме болят много и имам придърпвания ниски долу :-/ .
*
« Отговор #35 -: Ноември 19, 2016, 15:27:33 pm »
Здравей, графиката ти изглежда много добре. Този спад може да е така нареченият имплантационен спад, така че стискам палци след няколко дни да имаш положителен тест :)
За да не се дублират въпросите ти в различни теми, за разчитане на графиката можеш да питаш тук: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=50951.msg1139996;boardseen#new
За трепети и вълнения около бебеправенето,тук : http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=51415.0
Успех  :bighug:
« Последна редакция: Ноември 19, 2016, 15:33:19 pm от lilitu »
« Отговор #36 -: Ноември 19, 2016, 15:33:01 pm »
Ох дай боже lilito. Благодаря ти че писа 💝💝Ще пиша какво е станало . Днес беше 36.94. Не знам аз ли грешно съм разбрала ,но защо ми се върти в главата,че за да съм бременна БТ трябва да е на 37 :-/ или при всеки е индивидуално ...все пак е висока де ...надежда последна умира ...
*
« Отговор #37 -: Ноември 19, 2016, 15:36:31 pm »
Няма категорично правило да е над 37, по-скоро е важна разликата между двете фази да е около или над 0.4 степени и да има двуфазност самата графика :) Стойностите изглеждат супер :)
« Отговор #38 -: Ноември 19, 2016, 15:41:40 pm »
 :bighug: Олеее това толкова ме успокои ,аз съвсем различно съм го разбирала ! Много благодаря lilito ще изчакам да видим . 💝💝💝💝💝💝