0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

didorani

Направиха ми цитонамазка-резултатите са II група(-),но с остър колпит,какво означава това.Гинеколожката не ми обясни,защото говорихме по телефона.Изписа ми Тинидазол 4 таблетки.Не разбрах и как да ги изпия майче наведнъж,нали-поне така пише и в упътването.Не е ли доста силна доза Като ги гледам какви са големи хапчетата  Иначе ми откри раничка,изписа ми и Клион Д на свещички и като ми свърщи цикъла каза да отида да я намаже.По принцип не ми направи други изследваняи микробиология и т.нМоже ли от цитонамазката да се види всичко.Аз мисля,че не,но данос е оправя с тези хапчета,е в моменат пия и други за предизвикване на цикъл,че никакъв го няма вече 2 месеца.А преди това априлския го предизвикаха с Оргаметрил след закъснение пак от 2 месеца.Сега  и Дуфастон от 22 ден 2х1 за 5 дни.Направо съм много притеснена с този цикъл.Уж ми няма нищо няма и бременост,няма кисти.Лекаркарката каза,че е на психическа основа.Дано да ми помогнат хапчетата,че вече незнам.Иначе сега ми даде 4 таблетки Регулон - 4 дни по 1 ,за да ми дойде цикъла.Свърших ги и чакам,но го няма още Направо ми идва да си оскубя коста вече  А миналия месец от Оргаметрила се бях поддула цялата-напълнях ,а беше само за 5 дни.Толкова ме е страх.Пия и вит.Е по 2 пъти на ден и Мастодинон 2х30капки.Изобщо подвижна аптека   8O 8O 8O
Но сега галвния ми въпрос е за Тинидазола-как да го пия-наведнъж ли,няма ли да се побъркам от толкова много хапчета вече и да вземе да не ми дойде изобщо пак,макар че съм пила някви там хормони за да ми дойде.УФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФффф незнам вече
Re: Помогнете-объркан цикъл и остър колпит
« Отговор #1 -: Юли 05, 2006, 18:11:49 pm »
Гълтай на екс и четирите смело, правилно си разбрала. Но ако имаш постоянен партньор, следва да почерпиш и него, то така си пише и в листовката. Колпитът е влагалищно възпаление, вероятно бактерии или трихомони са го причинили, но??? как така без микробиология лекува каката възпаление??? не е редно, трябва си микробиология, за да е адекватно лечението. 

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

didorani

« Отговор #2 -: Юли 05, 2006, 18:23:50 pm »
бях заради цикъла на лекар и тя взе само цотонамзка.Нпараво ми иехография за цикъла и толкова.То беше главно заради закъснението ходенето ми на лекар.Но намирии раничката и тогава направии цитонамазка.Сигурно другия път -след като ми дойде цикъла ще направи микробиология.Но дано да се оправя дотогава :? 8O 8OСега си мсиля дали да не почерпя и партньора си с хапчетата за по-сигурно,макар че лекарката не ми каза нищо,защото ми съобщи за резултатите от цитото по тела и тогава ми каза да пия Тинидазола.Но вярвам че ако и приятеля пие няма ад му навредят.По-добре за по-сигурно да го почерпя и него :?
« Отговор #3 -: Юли 05, 2006, 18:28:40 pm »
Класика е да се изписва лечение без микробиология, а не е редно! Черпи задължително и гаджето!!! Иначе ще се реинфектирате един другиго до безкрай. Прочети тук темите за раничката, много е написано, пусни търсачка, ще научиш ценни неща.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #4 -: Юли 05, 2006, 22:06:44 pm »
Сега виждам, че ти е назначила лечение след като са излязли резултатите от цитото. По принцип кандида и трихомони се откриват с микробиология, но в цитото може да се засекат изменения, предизвикани от тях, явно при теб има подобна находка. Иди при лекраката да си вземеш фиша от циотанамазката и разгледай подробно, какво е отбелязано. 

« Отговор #5 -: Юли 07, 2006, 18:06:44 pm »
Абе чудно ми е като е на психическа основа що не ти изписа успокоителни ами реголун и т.н. ...
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]