Здравейте,темата за банските стана актуална...
Работата,май е "И замириса на море...."
Да се включа за малко и аз по темите. За наше щастие,не сме купували нито една от "специалните джаджи" ш бънджи,проходилки,шезлонги и т.н. Все са ни ги давали за временно ползване. И по-добре. На определен етап,всяка от тях се ползваше,но доста ограничено и за кратко. Просто не се задържаше интереса или не бяха много нужни. Нашия младеж дълго време пълзеше ,като стрела. преди да проходи и след като майка му дълго време се "филмира",че нещо му има и няма да проходи.
Е,сега е "огън".Смешен е още,като пате,ама си ходи съвсем уверено.проходилка ползвахме 2-3 пъти,да не говорим,че с такива габарити може да се ползва само в някой салони за бални танци.
Хубавото на цялата работа е ,че се научи да е внимателен при клякане и изправяне. сега и ние имаме проблем с "втория етаж" и както и Маги го е решила,че изпразваме и изнасяме. каквото можем ,заключихме с джаджите от Джъмбо ,но то технически не може всичко... За говоренето,бърбори си ги неговите,но още ясно "мама" не може да се каже ,че произнася. Понякога -кака,баба,тата,но сме далеч от говорене,което пък е повод за Вили отново да се "филмира",че се бави,но като ви чета тук и разбирам,че всичко си е наред.Най-смешното е,че много харесва кашкавал и често прави опити да го повтори и излизат доста смешни вариации...
Относно чистенето,когато можем. аз по -принцип съм за ред и подредено.Даже малко прекалявам.От както се появи Тео,е не веднага,се примирих и даже не ми прави впечатление.подреждаме с него играчките,колкото да се учи на това,но не мога да кажа ,че има някакъв ред вкъщи.Ама сега май,съм по-добре.
И за хигиена не се престараваме. каквото и да правим,стерилна среда не може да постигнем,а и трябва ли? навън редовно обираме боклуците от земята и ги пускаме в кошчетата за боклук.Голяма игра. Бършем ръцете с мокри кърпи и то когато можем и толкова.
Редовно ви чета,но не се включвам често.За това пък малко се "унесох" с поста.....
Забравих,наколенки не сме ползвали и нямам никакво мнение. Арника и ние си я носим с нас
.