Незнам дали темата ми е за тук.Знам че има много теми всичко изчетох,просто искам съвет по запознати сте.
Когато бях на 17 имах 1 аборт по желание(за който съжелявам но....)Сега вече съм на 25 щастливо омъжена и решихме да си имаме дете.7-8 месеца пробвахме на сляпо.Отидох на преглед всичко беше ОК.Почнахме фоликуметрия и на 2 месец бях бременна.Доктора ми изписа Дуфастон и Магнерот.След това отидох на преглед за пулс и плода си имаше пулс развиваше се нормално.Една вечер през ноща почнах да повръщам казах си нормално,след половин час вдигнах температура пих 1 парацитамол и мина обаче много ме болеше кръста.Сутринта тръгнах към лекаря си имах и бежаво воднисто течение с малко кофти миризма.Прегледа ме доктора плода имаше пулс нямах отлепване нищо.Сложиха ми системи Деган и нещо друго незнам какво,и инжекция за болките.Прибрах се всичко беше наред.През нощо всичко се повтори без повръщането но с много по обилно течение е на сутринта пак при лекаря. вика я ила да те видя пак и тогава видях плода нямаше пулс гледа ме сигорно 15 минути
.....На другия ден кюртаж....Сега тъй като аз искам да знам какво става той ме посъветва да направя някой изследвания.Писах на Конова обясних и тя каза да пусна Тат,Мат,нк-клетки и антифжсфолшпиден скриинг.+цервикален секрет.Все още си чакам хистологията.И другото което е мъжът ми има 1 дете от предишен брак.Какво бихте ме посъветва ли?Кюртажа ми беше в 9 седмица.