zdraveite, na vsi4ki iskam da spodelya tova koeto me ma4i i nemi dava spokoistvie , ,omajena sam ot ,10 godini mnogo iskam dasi imam, edno detenci no nestava nikoga nesam , zabremenyavala,dosega predi dve godini mi napraviha laparo skopiya ,imi kazaha 4esami zapu6eni-i vaspaleni hronicno kanalite,imi predlojiha plastika na trabite,kolkoto se mojelo po barzo ,za6toto posle 6tyala sam da sajelyavam ako nese operiram imalo vazmojnost dami mahnat trabite , byah mnogo opla6ena,i re6ih dago napravya ,operirahame vav sofiya -mai4en dom ,doktor filipov ,operaciyata mina dobre no sled tova nemi davaha mnogo obesnenie ,samo mikazaha 4e imam 50 procenta 6ans da zabremeneya,ako ne sled 10 godi mojilo dastane mnogo se razo4arovah i mnogo sajelyavam 4e sam se podlojila na takava operaciya ,ve4e dve godini nyama ni6to,mnogo sam razo4arovana isam zagubila nadejda ,iskam da opitam invitro vav holandiya ,no neznam kade kak ikolko pari 6te struva sigorno emnogo skapo vav momenta jiveya vav holandiya ,blagodarya vi predvaritelno ,i jelaya ot sarce uspeh na na vsi4ki dano gospod davi dade tova koeto iskate ime4taetye nai mnogo uspeh.