Лили, подкрепям блу, че 5ти е ОК. Тук казват 3-5 и ако отидеш на 3ти чак се чудят на нетърпението...
Ади, и твоята овулация не се знае кога е, че и на мен ми се вижда невъзможно на 9ти ден положителен тест (и то не беше някаква сянка, ами бледа, ама черта си беше и то не с ПСУ)
В крайна сметка съм съгласна, че когато тогава и важното е всичко да е наред! Аз само се чудех, дали ако съм овулирала на 12 ден, то кеск в деня на О нали викат, че не оплождал, а трябвало поне 2-3 дни да престоят плувците в каналите...та затова питах за мнения, а то е ясно, че без температура и тестове за О си е чисто ГАДАЕНЕ
Ади, исках да питам и за прогестерона ти, че гледам си го отбелязала в графиката си-->какво каза док за резултата?
Моят ТБ беше с втората урина в дена, в който чаках лелката, а следващия ден щеше да е закъснението, но аз избързах. Дори и не предполагах, че е станало, но тест направих, защото цяла нощ ме боля корем все едно ще ми идва, а сутринта нищо... И реших, че не ми се чака повече, така се изненадах от втората черта, която гледах как се появава, но тъй като тестът беше един странен, който показва 2 черти при отрицателен и 2 черти при положителен, и като гледах как се стича мастилото си виках, ето това е от втората контролна линия, отрицателен е... Но после ми се видя положителен