BARNABEO, много се радвам за резултата ти
, за твое спокойствие може да направиш кръвен тест през два дни (при правилно развиваща се бременност ЧХГ трябва да се удвоява за около 48 часа). Това ще ти даде категоричан отговор има ли бременност и дали се развива добре. Кръвен тест може да направиш във всяка лаборатория, не е нужно да е на гладно.
Но според мен положителният тест не е следа от Овитрела. Минали са 16 дни от поставянето му, не би трябвало да има остатък от него.
Има таблица, която посочва за колко дни се изчиства Прегнил 5000- прибризително стойността наполовина за всяко следващо денонощие. Но от моя опит и от споделяния на други момичета във форума, се оказва, че се изчиства доста по-бързо, до към седмица след поставянето му, че дори и по-рано (има индивидуални разлики).
Бях с Прегнил 5000 след един от трансферите и направих няколко кръвни теста през 48ч. като първият беше на 9-ти ден след ЕТ и още три теста след това. Имаше относително точно удвояване на стойността, затова смятам, че не е имало никакъв остатък от Прегнила към времето на изследване.
Това е таблицата за изчистване на Прегнил 5000:
ден 1 : 5000
ден 2: 2500
ден 3: 1250
ден 4: 625
ден 5: 312
ден 6: 156
ден 7: 78
ден 8: 39
ден 9: 20
ден 10: 10
ден 11: 5
ден 12: 2,5
ден 13: 1
ден 14: 0
Ако имаш възможност направи кръвен тест, но според мен това е положителен тест за бременност