0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Как искам в този час да бъда бременна аз.
« Отговор #20 -: Май 29, 2015, 12:01:03 pm »
Прекрасна чертичка си имаш, Бамбина! Много отдавна и аз си мечтая за такава ..
Дай Боже скоро всяка ни да изпита такова щастие.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #21 -: Май 29, 2015, 13:50:10 pm »
Мила Теди,
Желая ти го от все сърце и на теб в най-скоро време да ти се появи още по-ярка втора чертичка. На мен много ми помогна вярата в Господ, тъй като съм вярваща православна християнка и ходя много често на църкви. Но най-много ми помогна това, че се помолихме този месец на една чудотворна икона и чудото за нас се случи. Вярвай и се уповавай на Бог и Богородичка и чудото ще се случи и при вас  ylinfant
*
« Отговор #22 -: Май 30, 2015, 12:00:42 pm »
Мила Теди,
Желая ти го от все сърце и на теб в най-скоро време да ти се появи още по-ярка втора чертичка. На мен много ми помогна вярата в Господ, тъй като съм вярваща ..
Благодаря, Бамбина!
Още веднъж Честито и спокойна бременност.
Аз също съм вярваща и се моля на Бог дълги години, но явно не чува молбите ми ... :?

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #23 -: Юни 01, 2015, 08:36:17 am »
Бамбина, още веднъж честито! Ще чакаме да се похвалиш днес от прегледа с УЗ :P
Теди, вярвам че за теб Бог избира най-хубавото и най-надареното детенце. А нали знаеш хубавите работи стават бавно. Това са думите на моята майка, тя много години е чакала, за да има второ дете. Накрая 17 г след като се родила сестра ми съм се появила аз. И все това повтаря, че Бог я е чувал, но понеже много я обичал и избирал дълго най-хубавото бебе. Никога не губи надежда, чудеса се случват :) :bighug:

Всеки миг е още един шанс...