J adore DIOR, изненадана съм от тези противоречиви мнения .... с какъв ехограф те гледаха (вагинален или коремен)? Не знам в какви точно кабинети си ходила, но при тези противоречиви становища допускам, че може и да са те гледали с не много добра апаратура ....
Да не би да е тръгнало зацапване (леко кървене), тогава също е възможно на УЗ да се виждат трудни за определяне очертания ...
Говорейки за извънматочна, усещаш ли някакво напрежение или болка към една от тръбите или другаде в коремната зона ?
ЧХГ е с много добра стойност, ако изследването е от днес, то направи следващото в четвъртък, динамиката на хормона ще даде информация за развитието на ембриончето. При извънматочна може ЧХГ да нараства, но забавено. Може и да намалява евентуално при неправилно развитие на ембриона, лоша имплантация, и т.н.
Но ако ембриончето се развива правилно, би следвало ЧХГ да се удвоява за около 48ч.
Аз бих изчакала втория кръвен тест и дано всичко е наред!!!
Но ако се появи засилваща се болка, веднага се свържи с лекар в болница или клиника, да погледнат отново тръбите с вагинален ехограф и евентуално да се предприеме необходимото.