0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Въпрос за овулация
« -: Януари 30, 2015, 14:19:40 pm »
Здравейте! В сряда след работа бях на гинеколог, споделих за опитите да забременея от 8 месеца и тя ми каза, че в момента фоликула ми е 14 мм и след 3 денонощия ще съм в овулация, което се пада събота привечер и каза до тогава да не правим секс с мъжа ми, но днес съм малко объркана понеже имам леки болки в корема и кръста и цервикалната слуз е в по-големи количества. Та се чудя да не би сега да съм в овулация и  ако чакам до утре да я изпусна?!   :? Да си правя ли тест за овулация или няма смисъл щом тя е казала кога ще е... И  въобще какво да правя? Ако приемем, че утре ще съм в овулация нормално ли е от днес да имам такова неразположение? Благодаря предварително за помоща.
*
Re: Въпрос за овулация
« Отговор #1 -: Януари 30, 2015, 17:58:00 pm »
Здравей,не зная защо лекарката ти е казала да не правиш секс до събота,но според мен и днес правете,защото е по-добре да има сперматозоиди преди да настъпи О. Правете опити и днес и утре,даже и неделя.ти в понеделник ще отидеш ли,за да проследите дали се е спукал фоликулът?възможно е цс да стане фертилна още няколко дни преди О,така че не се знае кога точно ще е О.стискам палци  :)
« Последна редакция: Януари 30, 2015, 18:04:11 pm от lilitu »