0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Прием на геритамин
« -: Януари 28, 2015, 21:11:58 pm »
Момичета пили ли сте геритамин и как е най-добре да се приема?
Re: Прием на геритамин
« Отговор #1 -: Януари 28, 2015, 22:07:07 pm »
Аз съм пила.Беше ми изписан от докторката ми -три пъти по една таблетка с храната .Може да е малко но яж нещичко при приема на хапчето.Усвоява се по-лесно.Това са много хубави витамини .Но приема трябва да е 3,4 месеца.После се прави почивка.Освен увеличаване на детеродните способности ,влияе и на косата,кожата и ноктите.Косата ми става много лъскава и подхранена.
*
« Отговор #2 -: Януари 28, 2015, 22:21:37 pm »
Здравей, desi_docheva. До колкото знам Геритамин се пие 1 месец, после 1-2-3 месеца се почива, като колкото повече време си го пила - толкова по-голям трябва да е интервалът без прием. Приема се от 2-4 ден на цикъла, защото тогава започват да се образуват фоликулите.Пие се около 10 дни - до О , два пъти на ден по 1 таблетка. :bighug:
« Отговор #3 -: Януари 28, 2015, 22:25:14 pm »
Аз го пия по 1 капсула на ден (след закуска е най-добре) от 4-ти ден на МЦ до овулация (някои дни прескачам), след това го спирам до следващия цикъл. Но не всеки цикъл, не го пия постоянно. Когато пия комплекси витамини, също не пия геритамин.
При бременност не се приема геритамин, защото витамин А, който съдържа, при високи концентрации може да е опасен за развитието на плода. Тогава се приемат витамини за бременни с бета-каротен, който е про-витамин А и се превръща във витамин А само ако организмът има нужда от това.
« Отговор #4 -: Януари 29, 2015, 08:32:10 am »
И аз така знам, по едно на ден, но дали цял месец или до овулацията, ще го пия до 14 ти ден някъде....Дано да е полезно.
*
« Отговор #5 -: Януари 29, 2015, 10:08:38 am »
Пие се до О :)
« Отговор #6 -: Януари 29, 2015, 20:41:37 pm »
Ами ще ги пия до овулацията, пожелайте ми успех, да стане бебчо.
« Отговор #7 -: Януари 29, 2015, 21:22:03 pm »
Успех :D