Добър деееен :Hug
ние ходим, много е яко Mr. Green Идват, да ме гледат, какво правя чак в кухнята hahaha Вчера бъркам попарата и по едно време усещам Crazy някой ме цАлува по крака, поглеждам надолу и виждам моята Теа hahaha и тя, ме поглежда и ми, казва, ам-ам :35 :35 :35
Тази сутрин пък, искаха да идват с мен във ВЦ-то :ooooh! едвам ги измъкнах оттам, то не може групово пък, някои работи да ги правим :35
Аз направих една баница, млечна, пък като реши да се вдига ми ти тая баница викам и, спри се че ще удариш тавана :hahaha
Направих и една салата снежанка и една руска - нещо ме кефи, да си приготвям сама нещата за ядене, а не, да търча до магазина за купешки Crossing Arms
Баклавата ми е за сефте, ама нали трябва да предстои 24 часа със соса, не смея да я погледна дори, че и така полу-готова ме изкушаваааа 35 Народа спи! Дано поспи повечко, че да свърша това-онова в къщи и да изпия и едно кафе на спокойствие :chef:
Бъркам и едно тесто за питка, този път имам помощник Laughing хлебопекарната 35 Ще правя и една содена, за прощъпулника им, че чак днес се видях свободна и следобеда и него ще направим, ей така, да се разнообразим Love
Тука и много студено, най-гадното е, че духа един вятър, ужасен студ е, никъде не мърдам! Едвам сутринта се отвях до магазина, чак на 2-рия път успях да изляза от входа hahaha Излизам аз, духна някакъв страшен вятър и си ме прибра във входа 35 35 35 2-рия път викам ще изчакам малко след порива изчезвам, то малко и баир надолу имаше, та по-бързо стигнах до хранителния rotfImbo Няма да обяснявам на връщане как беше 35 #2gunfire #2gunfire(
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2015 ГОДИНА! За мен ще е доста тъжен този празник ... Заради децата правя доста неща обаче, за тях ще е 1-вата смислена година