Да споделя как вървят при нас нещата: дадох му почивка близо месец, като през това време пак понякога го питах не иска ли да ползва гърнето, но никога не пожела-просто сяда и става и нищо не върши. Купих ново гърне малко напомня на тоалетничка . Още като го взехме взе да му отваря и затваря капака , да си пуска мелодийки и общо взето се заигра с него. Застанах пред Калоян и като на голямо дете му казах ,че това е неговата тоалетна и трябва да ака и пиша там. Ще ви се стори абсурдно , ама ме разбра, щото почна да имитира рев при тези ми думи. Както и да е - седна на новото гърне, пусна си музиката и ми направи една уплашена муцунка, все едно много го е страх (залагам си главата ,че се преструваше , щото до преди 5 мин. се забавляваше с тая мелодия).
На другата сутрин пак го сложих и Алелуя ,седя, пиша, ака , пляскахме, то не бе радост , не бе чудо, та от няколко дни насам имаме напредък голям. Даже днес , след като ползвахме гърнето , излязохме навън и той ми го показва нарисувано на кутията в която беше (там му държим дребните играчки за навън) и прави ЪЪЪ-ххх и си пляска. Иначе , когато Коко ака на гърнето , Мечо седи на старото гърне и също ака -това много го забавлява и все надига мечока , за да види пуснал ли е нещо в неговото гърне. Стискам палци да се получи този път, за сега добре върви