Здравейте ! Аз съм на 19 години, приятелят ми на 26. Заедно сме от 3 години и половина.Преди няколко дена се случи да свърши в мен. Имах дилема дали да пия ЕСКАПЕЛ или не, но в крайна сметка решихме да не пия, а каквото стане. Не знам дали ще ме разберете за това как се чувствах... И двамата сме говорили, че искаме дете, но аз да изкарам примерно поне година в университета ( аз сега се записах-задочно, почвам Септември тази година ) ... а сега като стана и има реална възможност да имам детенце, сякаш се шашнах, взех да се чудя ами ако това, ако онова.. Дали не съм малка още ... Как да е, приятеля ми ме подкрепи и каза да не пия хапче, майка ми също, така че сега, когато вече съм по-спокойна и обмислих нещата , се надявам да съм бременна. Конкретно въпроса ми е за овулацията.. Може ли да настъпи овулация 2 дена след като ми е свършило ? ( дойде ми на 31 Юли , свърши ми на 5 Август . Следващия ми цикъл би трябвало да е на 28 Август. Четох доста за овулацията и пише че при някой жени може да настъпи по - рано и по - късно. На 19 години съм пак казвам, имам цикъл от пети клас. Ако съм правила секс на 8ми Август в 2 сутринта, може ли да съм имала овулация толкова рано и да съм забременяла, при положение, че приятелят ми е свършил в мен? Проблемът ми вече както казах не е дали ще имам бебе или не, а евентуално ако има шанс да съм бременна, мисля да си направя кръвен тест за да разбера по - рано, не ми се чака до закъснението на цикъла, но не съм сигурна кога най-рано може да се направи този кръвен тест. Нужно ми е да знам, не защото ме мързи да отида до болницата която ми е на 5 крачки ( преди някои да ме нападне , или да ми се скара защо пиша по форумите а не отида да питам в лабораторията ), а проблема е , че в нашата болница не предлагат такава услуга ( така да го кажем ) и най-близката друга болница в която са надявам да правят такива тестове ми е на 60 км ... За това ако няма шанс да съм била в овулация, да си чакам цикъла и да не се размотавам за кръвни тестове... Или кой тест да си взема? Посъветваха ме да си взема Престо, че бил по - ранен... аз пък мисля да си взема един Престо, един Шуарчек и една лентичка, от тези обикновенните.... Благодаря Ви пак предварително за отделеното внимание ! Hug
П.С. Да уточня, приятелят ми работи, има си сериозна сигурна работа, аз също работя по принцип ( в момента точно обаче не). Приятелят ми също учи задочно, сега ще 3та година, ще учим в един и същ град, заедно, ще бъдем на квартира по време на лекциите, иначе си живеем отделно двамата. Правя тези уточнения, защото в друг форум ми писаха дали с бебето не иска евентуално да ме върже, защото съм ставала студентка и отивам в големия град а той остава в малкия и за това ми казвал ако стане-стане. И как сме щели да издържаме бебето..евентуално де..