Здравейте момичета, извинявам се че пускам нова тема, но от старите не можах да си направя достатъчно изводи, въпреки че прочетох всички.
Мисля да направя инвитро на естествен цикъл при д-р Минев в Селена. Общо взето и аз не съм доволна от някои лекари, работещи там в частност д-р Топалова (няма да разказвам подробно защо - само ще вметна, че женицата доста парички взе от мен в продължение на 2 месеца миналата година) и все пак реших да предприема тази стъпка в последствие, тъй като съм от Пловдив и предпочитам да съм тук по време на процедурата. Иначе преди 3 месеца пробвахме естествен цикъл в София - клиника Надежда. Останах не много очарована от екипа там. Наистина отлични лекари, в това спор няма, но при все че бях записана за д-р Стаменов, след първите два прегледа той дори без да ме попита ме прехвърли на Персенска. От друга страна там всичко се прави много бързо и припряно, което страшно ме стресира. Верно е, че чакат много хора, но не мисля че начина е да те карат да търчиш като луд. Преди самата пункция само дето не ми скъсаха дрехите докато се съблека, а след това ги захвърлиха нанякъде все едно че са някакви парцали. А що се отнася до самата процедура, биха ми прегнила на 17 мм, почти 18 мм фоликул, изчакахме вместо 36, 39 часа, защото трябваше да стоя близо 2 часа след уречения час в чакалнята... и естествено фоликула се беше пукнал, аз лично видях неравномерните му очертания на ехографа. Въпреки това Персенска реши да го пунктира, естествено яйцеклетка нямаше... Дори не ми направиха междинен преглед през тези 39 часа. Та това е общо взето.
Искам да знам дали има успели момичета тук в Пловдив и какви са впечатленията им този доктор...
Благодаря ви предварително!