0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: "Зачатие" е...
« Отговор #40 -: Април 22, 2014, 21:34:06 pm »
47smiles, прекрасно стихотворение! Едва сега го прочетох, но много ми хареса. Благодаря ти!

« Отговор #41 -: Април 22, 2014, 23:08:50 pm »
"Зачатие" е стълбата, която ме изведе от мрака на мъката и страха ми към мечтата ми.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #42 -: Април 23, 2014, 08:49:52 am »
То не останало :), вълнението ми расте, а многото думи и чувства най-сетне се подредиха в изречение.

"Зачатие" - за мен сдружението е Училище, отварящо очите за знание, заразяващо с примера на съпричастността и докосващо с онези приятелства, дето са за цял живот!

С уважение, благодарност и любов!
« Отговор #43 -: Април 23, 2014, 11:04:30 am »
"Зачатие" е рожба на едни прекрасни жени, които са му предали своя разум, съпричастност и благородство, та да може то да помага и на други едни жени да станат майки и да провокира техния разум, съпричастност и благородство, за  да споделят на свой ред те опита, чувствата и мненията си с още повече други жени, които имат нужда от насока, съвет и подкрепа...
И така, то расте, трупа опит, познания и успехи, а с него растат и децата, родени с един или друг вид помощ от "Зачатие".
Благодарим ти "Зачатие"!
« Отговор #44 -: Април 24, 2014, 00:09:44 am »
 .... кауза, за която си струва да работя.

.... кауза, за която ще продъжа да работя.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #45 -: Май 16, 2014, 23:28:17 pm »
Малко късно, но ще ви кажа какво е "Зачатие" за мен сега - нещото, за което се сещам всеки път, когато погледна сина си. Всеки път. Заради подкрепата, знанията, помощта, разбирането...заради всичко, което ми даде през годините, в които чаках това дете.