0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
кървене по никое време
« -: Юли 09, 2006, 18:08:21 pm »
Момичета, този моят цикъл съвсем се побърка. Днес почна да ми "цапа", а само 14 -ден след спирането на Логеста, т.е. би трябвало да ми дойде едва след 14-16 дни! От какво може да е това кървене. На листовката не пише, че може да смущава цикъла след спирането му, а досега по време на ову не съм имала кървене, но пък и не е сигурно, че въобще някога съм имала ову  :(.
Re: кървене по никое време
« Отговор #1 -: Юли 09, 2006, 18:15:27 pm »
Лани, спомням си какво пишеше на листовката на Марвелон: страничен ефект - межднинно кървене и зацапване и др., които отшумяват до няколко месеца. Все пак е възможно тялото ти да продължава да се влияе от медикамента. Още повече при теб нали имаше постоянно зацапване в продължение на целия цикъл от лечението. Ако много се притесняваш, обади се на Владимиров, или пък му напиши мейл, аз съм правила два пъти така, отговаря много бързо. 

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Юли 09, 2006, 22:05:16 pm »
Момичета, този моят цикъл съвсем се побърка. Днес почна да ми "цапа", а само 14 -ден след спирането на Логеста, т.е. би трябвало да ми дойде едва след 14-16 дни! От какво може да е това кървене. На листовката не пише, че може да смущава цикъла след спирането му, а досега по време на ову не съм имала кървене, но пък и не е сигурно, че въобще някога съм имала ову  :(.

Лан мила колко време си пила Лорест???????????????
При много жени които започват да пият Лорест се получава леко кървене...по скоро зацапване!!!!Кървенето обикновенно спира при започване на втора опаковка ,но може дори да продължи до трета!
Възможно е при теб  да се влияеш все още   от медикамента въпреки че не би трябвало защото той е с много ниска обща хормонална доза и има ниска честота на страничните ефекти.Но всеки организъм реагира различно.
За да не се притесняваш за всеки случей се консултирай с твоя лекар!
Успех мила! :D

*
« Отговор #3 -: Юли 10, 2006, 07:40:23 am »
Хмм, а днес са само някакви капки, това определено не е цикъл, защото нямам никакви ПМС. Обикновено много ме боли ниско долу, а сега нищо!
Adi, Logesta го пих само един месец и д-р Владимиров каза, че явно не е подходящ за мен, защото освен 25-дневното кървене имах и гадене и повръщане особено последната седмица на приема. Честно казано до онзи ден си ходех замаяна, но сега съм много по-добре!
minikky, ами то и на Logest на опаковката пише - смущения в цикъла, но това докато го вземаш. Пише, че не трябва да дава отклонения след спиране на приема и следващият цикъл трябва да дойде нормално!
Ще го питам сега Владимиров - в четвъртък.
*
« Отговор #4 -: Юли 10, 2006, 07:44:17 am »
Най-лошото е, че ако се кани сега да ми идва и следващия месец реши да си дойде нормално, ще се падне точно на екскурзионното летуване в Пирин...просто не ми се мисли 5 дни - без тоалетна и в цикъл! :balk_146:
« Отговор #5 -: Юли 10, 2006, 08:21:26 am »
Споко Лани, мисли за пътуването и суперските моменти, които ти предстоят!!! :)

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika