0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета, колкото съм развълнувана, толкова съм и уплашена. Днес си направих тест и се оказа,че съм бременна. Закъсня ми 2-3 дена и ей така ми хрумна да си направя, понеже правим опити за бебе вече 5 месеца. Та въпроса ми е след колко време да отида на лекар, понеже сега и да отида няма да се види нищо?
Здравей,
Първо честито, да си здрава и дано всичко е наред с бебчето  :D
Аз лично отидох около 10-ти ден от закъснението и тогава се видя плоден сак... Исках да отида много по-рано, но просто нямаше смисъл според мен - можеше да се види точица ,но ако не се видеше, разочарованието щеше да е голямо.
Така, че по мое мнение изчакай още  поне седмица и нещо и отиди да си видиш сакчето.
Успех!  :D
Благодаря много, ще отида след празниците тъкмо ще са минали около 12-13 дена.
Здравей dani_8803! И аз на 15.04 установих, че съм бременна с три положителни теста. Вчера бях на гинеколог и той ми каза, че вижда нещо, но още е много рано и да отида след 10 дена. Така че и ти можеш да отидеш след около 10 дни от закъснението.
Лека бременност!
Благодаря Anito_ честито и на теб :)
Аз се свързах с моя доктор и му обясних,че ми закъснява вече 5-6 дена и той каза,че можело вече да отида на преглед - не било рано. Но аз реших да отида след празниците, тъкмо ще са минали 12-13 дена - да не се налага да ходя пак :)