0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

:? Здравейте на всички ! Исках да попитам момичетата тук , дали ви се е случвало някога да забележите едно такова " течение " , наподобяващо " желе " ? Питам , понеже при мен съм го забелязвала това нещо само 2 пъти някъде ( откакто с мъжа ми вече 7-ми месец бебеправиме ) и ми е доста странно . И двата пъти беше много малко като количество и то върху тоалетната хартия , само като някаква " жилка " , която се пързаля между пръстите и не се разкъсва ! (простете за подробностите !  :oops: ) При мен беше доста бледо , дори прозрачно на цвят и по-скоро нещо между много бледо бежаво и бледо розово и без особенна миризма . Чудя се дали това подсказва за овулация ?
« Последна редакция: Април 21, 2010, 16:03:40 pm от bebino »

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
това е тъй наречената "фертилна слуз". да, подсказва за началото на периода, в който можеш да заченеш.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

това е тъй наречената "фертилна слуз". да, подсказва за началото на периода, в който можеш да заченеш.

Силно се надявам да е така и тоя месец бебчо да е станал , но последният път , когато забелязах това беше на 18-19 тоест преди 3 дена някъде ако не се лъжа , а пък аз очаквам месечният ми цикъл да започне сега от 25 до края на месеца . Струва ми се късно за " фертилна слуз " , но вероятно сте по - запознати от мен и се надявам да сте прави . Мерси за мнението : - )

*

jam

• *
  • 14924
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

а когато го имам,но в много обилно количество и съм доста бременна? мен това нещо ме накра да ида в спешния център преди време,защото помислих,че е тапата ми.имам си го и сега и все още не спирам да се чудя какво е това.

*

jam

• *
  • 14924
за този случай не знам. гинекологът ти трябва да се произнесе.

а когато го имам,но в много обилно количество и съм доста бременна? мен това нещо ме накра да ида в спешния център преди време,защото помислих,че е тапата ми.имам си го и сега и все още не спирам да се чудя какво е това.
[/quote]

Marittaa , това имаше ли го преди да забременееш , кога се появи за първи път ?

не нямала съм го или е било в такива количества,че не съм му обърнала внимание.забелязах го в края на четвърти месец от бременността мисля.но там някъде.искам все пак да си кажа,че не разчитам на форума,а бях на лекар и то не веднъж.вземаха ми няколко пъти секрети,дори се лекувах от бактерий и гъбички и ги излекувах,но това нещо си го има.не е винаги,но от време на време.незнам има ли връзка,но като че ли след секс (рядко правим) го наблюдавам повече.наистина м ие любопитно какво е точно,а лекарите и дума не споменават.казват,че всичко е наред.

*
Здравейте,
темата е стара, но реших да пиша тук и да не отварям нова.
Доста прочетох за цервикалната слуз и промените и в различните дни от цикъла, но не открих подобен случай на моя. В повечето теми момичетата имат проблем с оскъдно количество на цервикална слуз. При мен винаги си е била добре, дори когато се стимулирах с клостилбегит очаквах че ще бъде в намалено количество, но не е била и си е била нормална. Странното е че 2 месеца подред в дните преди уж да имам овулация се случва че цервикалната слуз се променя като суров белтък на яйце но поскоро като желе. Изпада на парче, а не като разтеглива жилка както преди. Парчето е като голяма храчка и е жилаво. Няма как да се разтегли между пръстите както се описва по начините за определяне на овулацията чрез цервикалната слуз.Извинявам се за описанието, но не знам как по друг начин да опиша. На цвят е прозрачно, няма мирис или нещо подобно за да мисля че е бяло течение или гъбички. Притеснявам се защото до сега не ми се е случвало. Според вас нормално ли е?
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
надеждата дава сили да погледнем реалноста
в очите и да се борим за своето щастие.