0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив д-р Минев
« -: Януари 17, 2008, 19:00:00 pm »
Някой може ли да ми даде малко информация за д-р Минев и за клиника СЕЛЕНА мисля да правя третия си опит за инвитро там и при този доктор :thankyousign:!!!
*
Re: Пловдив д-р Минев
« Отговор #1 -: Януари 17, 2008, 19:01:16 pm »

« Отговор #2 -: Януари 17, 2008, 19:18:52 pm »
благодаря dani_j :dance2:
« Отговор #3 -: Февруари 11, 2009, 19:54:58 pm »
Здравей, xris_xris ,аз също мисля да се насоча съм Селена и Минев за инвитро.Ще се радвам ако някой даде повече информация за доктора и клиниката. osi_1
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда.
« Отговор #4 -: Февруари 12, 2009, 14:27:41 pm »
   Здравей,Соничка преди време се доверих на д-р Минев,за което вечно ще съжалявам.Затова ако имаш възможност опитай в София не е много далече,но ще си спестиш много време,болка и средства.
*
« Отговор #5 -: Февруари 12, 2009, 17:07:23 pm »
   Затова ако имаш възможност опитай в София не е много далече,но ще си спестиш много време,болка и средства.
....или в АГ Варна

благодаря Ви д-р Александров
« Отговор #6 -: Февруари 12, 2009, 17:43:46 pm »
...или в КИРМ Плевен.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
« Отговор #7 -: Февруари 13, 2009, 11:14:31 am »
...или в КИРМ Плевен.
Плевен или Селена, май няма голяма разлика...
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #8 -: Април 28, 2009, 12:07:48 pm »
Имам един успешен опит инвитро в "Селена",но при д-р Ставрев.Подходи много адекватно и след години лутане забременях за една година от първият опит ИКСИ.Мисля,че ако се насочиш към "Селена" той е по-правилният избор.За Минев само съм чувала,но нищо свързано с инвитро.Иначе персоналът -биолози, акушерки са супер точни, обясняват и помагат, отскоро имат и психолог......добре работят хората,доволни и недоволни ще има винаги ,но аз съм "за" "Селена" с две ръце........Успех ти желая!
« Отговор #9 -: Март 27, 2014, 13:23:45 pm »
Да , аз също съм много доволна от целия екип. Посещавах психоложката и съм много доволна, много е човечна и наистина ти помага