0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета. Бихте ли ми препоръчали специалист гинеколог във Варна и по точно да е свързан с репродуктивното здраве. Минах курс на лечение на хипофизата заради висок пролактин и сега ми трябва съвет към кого да се обърна за следваща помощ да имам бебе. Вече си мисля, че само пари искат, претупват и нищо конкретно не казват. Отчайвам се, че няма да имам бебе. :(
Re: специалист по репродуктивно здраве във Варна
« Отговор #1 -: Март 10, 2014, 11:03:34 am »
Ние успяхме при д-р Александров в АГ Варна - 7-ми етаж. Но той не обърна внимание на завишения ми пролактин (беше завишен, но не много), така че не зная дали може да ти помогне.
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #2 -: Март 10, 2014, 15:55:18 pm »
Клиника за репродуктивна медицина - ет 7, АГ Варна- д-р Алекснадров. :wink: Щом бебето не се получава,той е човека във Варна. Качвате се на асансьора и оп...на диванчето. :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #3 -: Март 19, 2014, 14:51:00 pm »
А може ли да ми кажете предварително записвали ли сте си час при доктор Александров. Днес звънях и ми казаха, че не се записват часове, а направо се отива и се чака. Но дали всички приема като не е с часове?
*
« Отговор #4 -: Март 19, 2014, 16:17:15 pm »
Здравей, vessy75! Не се записват часове,защото и без това не се спазват. 7 етаж се пръска по шевовете.Голямо чакане пада, но пък си заслужава всяка минута!
« Отговор #5 -: Март 20, 2014, 09:36:32 am »
Много благодаря за отговора, ще се пробвам задължително