0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Бледа втора черта в тест за овулация
« Отговор #20 -: Март 31, 2008, 21:58:59 pm »
Iffi.13,пробвай с тестове за ову.И защо мислиш че ти си проблема?Доказано ли е ,че имаш проблем?Я го давай малко по весело :bighug:
« Отговор #21 -: Февруари 06, 2014, 21:45:48 pm »
Здравейте момичета имам проблем моля за съвет.цикъла ми е на 26-27дена и овулацията би трябвало да е около 12ден вече ми е 15ден от цикъла и от 5 дни тестовете за овуляция клиар ми показватбвтора бледа черта,а базалната температура която меря за първи месец орално все още е около 36.2 та въпроса ми дали ебвъзможно дя съм имала овулация или изобщо не съм има този месец.незнам тия тестове защо 5 дена показват втора бледа черта
*
« Отговор #22 -: Февруари 06, 2014, 23:29:57 pm »
pufi_svetli, при тази ситуация с ову. тестовете, вариантите са два:
- този цикъл да е ановулаторен, принципно е допустимо 1-2 цикъла в годината да нямат О.
- в този цикъл О. да закъснява малко, затова може да продължиш с тестовете още 2-3 дни. Температурната крива би помогнала, ако е измервана правилно, за съжаление оралното измерване е неточно, на него не може да се разчита. По- добре е да мериш вагинално или ректално. Регистрирай се в Овулационния календар на Зачатие, за да може графиката ти да бъде видима при нужда. Погледни някои от тези теми http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=28.0 има доста информация по въпроса.

« Отговор #23 -: Февруари 25, 2014, 15:54:50 pm »
CLEAR OVU TEST-това ли е най-добрият тест?