Много ви благодаря момичета за бързите отговори.
deizi_83 именно затова и лекарката каза, че е най-добре ин витро на ЕЦ, защото в Щерев бяхме правили спермограма преди 10месеца и беше добра, но за всеки случай направихме и сега в Надежда една нова, коята излезе даже по-добра от миналогодишната, даже лекарите, където мъжът ми е дал материал са казали, че е перфектна и че рядко се среща толкова добър резултат.Аз въпреки инсулиновата резистентност си имам спонтанно О всеки месец, даже като ходих този месец на 9-ти ден имах и в двата Я фоликули по 12мм и лекарката се бъзикаше, че сега ще се надпреварват кой ще се пукне (аз се надявам да е от ляво защото само от тази страна имам тръба).На пръв поглед всичко е ок и затова лекарката предложи ин витро направо на ЕЦ.По принцип аз също си мисля, че при ин витро шансовете са по-големи, но не мисля, че ще имаме финансовата възможност да правим още опити след този (а аз се надявам и да не се налага де
).Значи сега си слушам лекарката и изпълнявам.Чакам и този месец и започвам да стискам палци да видя заветните
чертички през септември, ще бъде страхотен подарък за втората ни годишнина от сватбата