0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Графиката на Lork@ - моля за мненията ви
« -: Декември 07, 2013, 18:22:33 pm »
Здравейте, момичета!
За пръв път меря БТ (от 10 г. насам) и имам нужда от припомняне на някои неща :). Имам дъщеричка на 9 г. и от 3 г. се опитвам да забременея пак.
Това е линкът към предишния ми цикъл:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=81765

Мисля, че е имало овулация, дори съм си я отбелязала :)
Какво е вашето мнение? Нещо особено да забелязвате?
*
Re: Графиката на Lork@ - моля за мненията ви
« Отговор #1 -: Декември 08, 2013, 20:42:45 pm »
Привет :) Старата ти графика не се вижда, но стискам палци за положителен резултат този месец :) Успех!

*
« Отговор #2 -: Декември 08, 2013, 20:57:52 pm »
Благодаря ти!
Я да видим така дали ще се види:
*
« Отговор #3 -: Декември 09, 2013, 22:42:56 pm »
Lork@, скоро не съм си мерила базална температура, но сравнявайки с мои графики от преди време смятам, че съвсем точно си отбелязала твоя ден на овулация. Имам предвид температурната динамика и дните с цервикална слуз.
Аз ползвах и ову. тестове, за да съм сигурна, че е имало овулация този месец. В първия ден на цервикална слуз почвах с лентичките и точно на третия ден се изравняваха двете чертички.
Желая ти скоро положителен резултат!

*
« Отговор #4 -: Декември 10, 2013, 08:14:31 am »
Благодаря ти, Марси!
Аз по-скоро се чудих, дали температурната разлика е достатъчна и дали наистина съм имала овулация; както и дали лутеалната фаза е с достатъчна дължина. И аз ползвах тестове, обаче така съм копирала графиката, че не се виждат. Странното беше, че на 13ия ден теста ми  беше положителен, а на 14 и 15 отрицателен, т.е. овулацията е била 48 ч. след положителния тест. Всъщност точно тогава си купих специален термометър, а преди това ползвах обикновен (и доста стар) дигитален. Та не знам, може и един ден преди това да е била.
*
« Отговор #5 -: Декември 10, 2013, 11:01:25 am »
Графиката изглежда добре, но това, че си сменила термоментрите, я прави не съвсем точна. Беше ми най-удобно да ползвам от старите живачни термометри. Но за деня на ову. най-точна информация дава тестът. Следях базалната температура и цервикална слуз, по скоро да се ориентирам кога да почна с лентичките. Успех този месец!

*
« Отговор #6 -: Декември 10, 2013, 12:11:20 pm »
Благодаря ти още веднъж! Пожелавам ти успех и на теб  yahoo_33
*
« Отговор #7 -: Декември 29, 2013, 12:16:09 pm »
Здравейте, момичета.
Този месец имах два пъти силна овулационна болка, през ден - на 15 и 17 ден от цикъла. Възможно ли е да са се пукнали 2 фоликула? И кога, според вас, е била овулацията? Отбелязала съм я на 17-ти ден, защото е така според изчисленията на Fertility Friend.