Здравейте! Зная,че това е форум,в който се дискутира преди всичко желаната бременност ,но реших да се обърна към вас. Последната ми менструация дойде на 17ти август и съответно очаквах следващата около 10/11 ,тъй като съм с кратък цикъл. Закъсня ми с 3/4 дена,при което си направих няколко уринарни теста за бременност и при тях се появяваше много бледо розова 2ра контролна чертичка,което беше ясен белег за бременност. Бях крайно шокирана,но не се изненадах,тъй като с приятеля ми не се бяхме пазили. Това е първата ми бременност,но уви е нежелана,поради редица фактори и лични причини. Консултирах се по телефона с двама гинеколози,които ми казаха,че е рано за преглед ,но аз си записах гинекологичен преглед при АГ д-р Емма Добрева в болница Токуда. При прегледа тя ми каза,че не вижда още сак ,назначи ми ЧХГ и ми пусна МБ влагалищен секрет с намазка. ЧХГ-то ми беше положително -158.0 .
Вчера бях за разчитане на анализ на резултати при нея
Резултат от посявка:
Няма растеж на аеробни бактерии и гъбички.
Микроскопски резултат:
Плоски епители, над 10 сегментоядрени левкоцита на поле (увеличение 40х), много анаеробни бактерии и коки, липсва млечнокисела флора.
Заключение:
Микроскопска насоченост за endocervicit.
Предписа ми 6 дневено лечение с Флажил и глобули Арилин рапид. След лечението каза ,че ще ме прегледа на 25ти и съответно ако всичко е наред ще ми назначи аборт за около 2ри октомври. Това,което ме притеснява е,че много чета в интернет за жени,които не могат да се излекуват успешно след такова лечение и почват пак и пак да го лекуват безрезултатно. Ако и при мен така се получи,как бих могла да направя аборт,при положение,че има риск от пренасяне на инфекции. Какъв е шансът да се изчистят тези бактерии за този срок и кое е по-упорито бактериите или гъбичките (Аз нямам гъбички) .