0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Склонност към тромбофилия и Утрогестан
« Отговор #60 -: Юни 23, 2006, 15:02:56 pm »
Ясно, Пиера...мерси...абе важното е, че нещата се стабилизират и бебчо расте, дай боже!
Да, пкопринкова, от аспиринът.
Добре де Лили, специално говорих с Конова и Владимиров при вторият път, когато задържах два и те казаха, че е малка доза и не е възможно.Няма ли да се получи недостиг нещо, ако го пия само след ову.Да не говорим, че растат много бавно вече пак от това явно.Аз пия всичко 6-7 месеца вече...може и това да оказва ефект.
Ще говоря пак с Владимиров.Мислех да не го спирам, а да правим инсе другият месец, ако не почиват.Ако не-наесен...така съм го намислила...
Извинявам се, че малко в друга посока стана темата.
Успех пак, Пиера! :wink:
« Отговор #61 -: Юни 23, 2006, 15:11:13 pm »
Интересно, по какъв механизъм аспиринът пречи на пукането на фоликулите :roll:

Лили, верно ли бе, скъпа :(  Може и аз да се прецакам този месец, щото трябва да почна аспирин да вземам?
Благодаря ти, Бени!

*

Danidan

• 1209
« Отговор #62 -: Юни 23, 2006, 15:13:22 pm »
Абе стига бе, Фреши...от всички пиещи май само при мен се случи, споко!!!Ако стане така един месец, ще говориш с тях и ще решите. :wink:
« Отговор #63 -: Юни 23, 2006, 15:39:52 pm »
Цитат на: danidan
Абе стига бе, Фреши...от всички пиещи май само при мен се случи, споко!!!Ако стане така един месец, ще говориш с тях и ще решите. :wink:

Абе май не си само ти като гледам  :wink:
Сега се замислям, че понеже нямаше време за второ вливане и за изследвания преди инсето и аз питах док дали заради МАТ антителата да не започна да пия поне аспирин и той каза да. Та и при мен този път фоликулите не искаха да се пукат, а това е необичайно за мен - при предишните инсета се пукаха при най-малката доза прегнил без проблеми. Е, накрая единият се спука, но другият остана и сега не знам дали още не си е там  :roll: . И единствената разлика този път беше аспирина, та затова се замислих като чета какво пишете тук  :roll:
« Отговор #64 -: Юни 23, 2006, 16:04:57 pm »
Стига бе, момичета.
Аз от 4 години го пия постоянно. Доц. Конова каза "не постоянно, само в месеците, когато се цели забременяване". Ами ние постоянно целим забременяване. :wink:
Наистина, в един момент направих киста, но тогава пиг Клостилбегит, а Прегнилът ми дойде малко(5000 ед.). Но иначе си се пукат.
Моля ви, не си внушавайте. Това, че 1 момиче има даден проблем, не означава, че всички имат същия.
Не забравяйте, че колкото повече мислим за проблеми, толкова повече се появяват.
За справки, онази тема за интелекта и забременяването :wink:
( :oops: Не мога да я намеря)
« Отговор #65 -: Юни 23, 2006, 16:07:52 pm »
Цитат на: alia_alia
Стига бе, момичета.
Аз от 4 години го пия постоянно. Доц. Конова каза "не постоянно, само в месеците, когато се цели забременяване". Ами ние постоянно целим забременяване. :wink:
Наистина, в един момент направих киста, но тогава пиг Клостилбегит, а Прегнилът ми дойде малко(5000 ед.). Но иначе си се пукат.
Моля ви, не си внушавайте. Това, че 1 момиче има даден проблем, не означава, че всички имат същия.
Не забравяйте, че колкото повече мислим за проблеми, толкова повече се появяват.
За справки, онази тема за интелекта и забременяването :wink:
( :oops: Не мога да я намеря)

Абе сигурно си права Аля. Ама като не можем да спрем да мислим  :wink: как да стане  :roll:
И аз пих клостил този месец, но и при предишното инсе пак пих клостил, а всичките фоликули се спукаха само с 5000 единици прегнил тогава, та затова се замислих  :roll:
« Отговор #66 -: Юни 23, 2006, 16:12:01 pm »
Е аз съм голяма досада за лекарите, към всичко предписано подхождам предпазливо :lol:

Не, просто по повод написаното от Лили се замислих, че като влях имуновенина, първият месец имах куха яйцеклетка при пункцията, а втория - ако пък не се пукне фоликул, супер ще съм използвала възможностите на вления имуновенин  :lol:
Благодаря ти, Бени!

*

Danidan

• 1209
« Отговор #67 -: Юни 23, 2006, 16:12:04 pm »
Алиа, права си.Не си внушавайте всички сега.
Но при мен явно е от него.Много е дълго за обяснение, но ще говоря с лекарите пак другият месец и ще пиша.
И все пак, следете се.Явно не при всеки се случва, но се оказа, че сме няколко, при които ову-то се измества или не се пукат фоликулите!!!
Re: Склонност към тромбофилия и Утрогестан
« Отговор #68 -: Юни 28, 2006, 10:27:47 am »
Този въпрос уж го пуснах, ама явно е станало объркване със стар/нов вид на сайта.

Та, прочетох на няколко места, че ако си с такъв генетичен проблем, не трябва да пиеш противозачатъчни?

В листовката на Неофолик форте също пише, че противозачатъчните пречат на усвояването на фолиевата, а по разни американски сайтове прочетох, че не било добре за здравето?

Знаете ли нещо, че следващия месец трябва да съм на противозачатъчни като подготовка за ин-витро, ако трябва да мина без тях.
Благодаря ти, Бени!

*

Danidan

• 1209
« Отговор #69 -: Юни 28, 2006, 10:46:29 am »
Фреши, аз пих 2 години противозачатъчни, незнам дали са повлияли.
Аз също съм го чувала, но не мисля, че от 1 месец ще имаш такъв ефект.Мисля, че става въпрос за по-голям прием.
Успех, миличка!!!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #70 -: Юни 28, 2006, 10:47:39 am »
Най-добре се консултирай с имунолог.Може да пишеш на доц.Конова или да и се обадиш.
*

Danidan

• 1209
« Отговор #71 -: Юни 28, 2006, 10:49:45 am »
Добра идея!
Пиера, как си ти?

:balk_103:
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #72 -: Юни 28, 2006, 10:53:24 am »
Голям карък съм.Цяла седмица чакам да стане вторник,че имах час за док,а като отидох-нещо му се случило и няма да е на работа тази седмица.Много се ядосах,защото само той има вагинален ехограф.Записах си час при друг за днес,даже ей сега се обличам,че часа ми е за 11 и 40.Стискайте палци,имам нужда от вас...
« Отговор #73 -: Юни 28, 2006, 13:21:29 pm »
Пиера, имаме те предвид с палците :D :D
Пиши след прегледа как е минало :D
Благодаря ти, Бени!

*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #74 -: Юни 28, 2006, 15:35:28 pm »
Ходих на док.Гледа ме с коремен ехограф,ембриото има пулс,18 мм,8 седмица съм.Имам обаче леко разлепване на плацентата и док каза да лежа и да си пия хаповете.Аз съм си решила всяка седмица да ходя,щото си ме гони параноята.Голямо психо съм.
...ах страшен глад ме гони,сигурно е от дуфастона.така съм се подула,че неам думи  :?
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #75 -: Юни 28, 2006, 16:57:10 pm »
нищо - папкай :D. тва да е проблема
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Danidan

• 1209
« Отговор #76 -: Юни 28, 2006, 17:25:21 pm »
Нищо, Пиера...лежи си, пии си всичко, хапвай си, щом ти се яде и чакай...това с плацентата е поправимо...стискам палци!
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #77 -: Юни 28, 2006, 21:05:48 pm »
Мила Пиера само трябва да лежиш ,да си почиваш и продължавай хубаво да си папкаш!!!!!!!След няколко месеца ще гладуваш колко то си искаш но сега ще си хапваш хубаво........че вече храниш 2 гърла!!!!!!Целувам те и ти желая лека бременност! :bighug:
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #78 -: Юни 28, 2006, 21:08:16 pm »
Пиера, много се радвам, че бебчо се развива добре. Почивай си:), а с хапването - заложи на плодчета и салатки:), ако се чувстваш действиетелно подута:).Приятно бременеене
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #79 -: Юни 29, 2006, 17:35:45 pm »
Пиера, почивай си, ходи да се следиш, и всичко ще е наред :D

Поздрави :D
Благодаря ти, Бени!