0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета, след като предния цикъл ми го нямаше два месеца, сега ми дойде два пъти този месец, през 17 дни. Явно ми играят хормоните, ни друго ми беше питането, според вас, от една евентуална бременност как биха се повлияли тези проблеми, дали предстоящия климакс ще се забави, или напротив, ще се ускори още повече...е само това забравих да питам д-ра:(
Здравейте момичета, имам следния проблем - липса на цикъл. На 34 години съм, раждала съм два пъти, няма физиологична причина за липсата на цикъл, т.е. доктора каза - здрава си, ще чакаме да дойде. Имам съмнения за задаваща се ранна менопауза (майка ми и спря цикъла на 36г.). И всички тези неща ги пиша единствено с идеята да ми дадете съвет, ако знаете дали трябва да си направя някакви изследвания, дали има някакви добавки които бих могла да пия, защото искам още едно детенце а явно няма да стане Проблема е също така, че мъжа ми го отлага във времето, и сега ми предстои да започна "преговори"....но ако влизам в менопауза...то си е кауза пердута. Много съм объркана и тъжна....
Здравей! По ЗК може да мине УЗ прегледа, както и някои от половите хормони - например LH, FSH. АМХ и Inhibin B обаче се плащат, те не се поемат от касата, а са малко скъпи.