0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Скъпи приятелки, не искам да ви притеснявам и в иначе трудния ви делник,
да ви чета лекция по темата, нито да бъда много обстоятелствена!

Изгубих цяла сутрин да търся безплатни прегледи в рамките на този месец,
но не открих! Започнах да търся телефони на болници за да питам за такива,
но в крайна сметка реших, че всяка една от нас,
ще намери начин да се прегледа...Много е важно!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Благодаря за напомнянето, Мишанта!
От много време се нуждая от подобен преглед... ще си призная- от както забременях не съм го правила  :oops:
Не съм ходила и на гинеколог, освен при месните за стандартната цитонамазка.
Лошото е, че тук в околността нямаме никакви читави специалисти и да ходя тук на преглед е равносилно на това изобщо да не ида, че и по-лошо понякога.
За да се организирам за преглед, трябва да си отделя един цял ден в пътуване поне до Пловдив и обратно :(
Обещавам си обаче, че съвсем скоро ще свърша и тая работа най-накрая!!!

Мише, аз открих само това за София: http://dsd.sofia.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=159&Itemid=51
Не знам до колко е актуално, но всеки заинтересован може да провери.

Аз бих добавила и към поста на Мишанта, също без да звучи натрапващо, не пропускайте година и без цитонамазка. Измененията открити на време могат да бъдат лекувани.
Днес е световен ден за борба с рака.
Сега по новините чух, че Първа АГ Болница "Света София" открива кабинет за безплатни профилактнични прегледи за скрининг срещу рак на маточната шийка, от 4.02 до 15.02. Прегледите ще се извършват всеки делничен ден от 9.00 до 12.00 ч. Телефонът за записване е 02/44 70 211.

А от 4.02 до 10.02 в Център за репродуктивно здраве "Надежда" ще се извършват прегледи на млечната жлеза. Телефоните са 02/ 4417970 и 0882 193970.
« Последна редакция: Февруари 04, 2013, 14:04:49 pm от Врабчо »