0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Резултати от кръвен тест за хламидии?
« -: Октомври 20, 2012, 11:46:41 am »
Здравейте момичета!Знам че има много подобни темички, но всички са от преди доста време и затова реших да пусна нова тема.А и моля администраторите да ме извинят и да преместят темата ако сметнат че не е за тук.
Вчера направих кръвен тест за хламидии и днес видях, че резултатите са готови, но искам да ви помоля ако можете да ги погледнете и да ми кажете дали и според вас тестовете са отрицателни?Ето ги и резултатите:
Chlamydia trach. IgG   5   АЕ   < 9 отр.; 9 - 11 граничен; > 11 пол.
Chlamydia trach. IgM   4   AE   < 9 отр.; 9 - 11 граничен; >11 пол.

Предварително ви благодаря.
Re: Резултати от кръвен тест за хламидии?
« Отговор #1 -: Октомври 20, 2012, 12:12:46 pm »
отрицателен е  :)

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #2 -: Октомври 20, 2012, 14:13:52 pm »
Мда, отрицателни са, честито :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #3 -: Октомври 21, 2012, 17:34:20 pm »
Много ви благодаря момичета :)
« Отговор #4 -: Ноември 09, 2012, 15:20:34 pm »
Айде и аз тук с моята чуденка  :oops:.
Преди старта на инвитро процедура сме. Имам назначено излседване за хламидия IgG. Резултата е 14 при референтни под9-отр.:9-11:сива зона; над 11 - пол.
Половинката има назначено IgM. Неговия резултат е 7 при същите референтни граници.
Аз съм с положителен, а той с отрицателен резултат, но защо изследваме ралични видове хламидии? Аз стара инфекция, а той нова?
И друга чуденка имам, защото миналата година пак по това време старирахме първия си опит и тогава ни бяха назначени и на двамата само Хламидия IgG. Резултатите и на двамата бяха отрицателни.
Много объркано стана, но и аз съм объркана. Възможно ли е:
1. При положение, че IgG индикира стара инфекция, при първия ни опит 2011 г. аз да съм била с прясна такава и да не сме разбрали?
2. Резултата от тазгодишния ми тест за хламидии, който е положителен, да е грешен (ох, как се надявам)?
3. От къде се взе тази хламидия  :) :) :)?
В момента сме на терапия с Авелокс и на 20.11.12 г. ще правя ДНК тест.