0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Гласувайте за "Минало незабравимо"
« -: Ноември 20, 2012, 23:53:21 pm »
Гласувайте смело! Имате право на 5 опции и 7 дни на разположение, за да направите своя избор. Можете да променяте гласа си, а резултатите ще видите след приключване на анкетата :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Гласувайте за "Минало незабравимо"
« Отговор #1 -: Ноември 23, 2012, 09:34:12 am »
 :oops: три гласа не стигат  :(

*
« Отговор #2 -: Ноември 23, 2012, 10:39:00 am »
Нинче, имаш право на 5 гласа  :wink:
*
« Отговор #3 -: Ноември 23, 2012, 11:19:41 am »
Гласувах си за моя фаворит, искренно се надявам скоро да я видя отново да пише тук  :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Ноември 23, 2012, 14:53:07 pm »
тук ми е много трудно, сериозна съм. 5 гласа изобщо не ми достигат, за да посоча всички онези хора, които съм срещнала тук и ми липсват...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #5 -: Ноември 23, 2012, 19:01:39 pm »
Гласувах.
Да питам - Наха не е ли стария ник на Пердето? Дадени са един над друг.
И друг, който ми липсва е Лали, но нея едва ли ще я върнете обратно.
*
« Отговор #6 -: Ноември 23, 2012, 19:41:11 pm »
Наха не е ли стария ник на Пердето? Дадени са един над друг.
Две съвършено различни лица са. Едната е от Бургас, а другата - от Гоце Делчев. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #7 -: Ноември 24, 2012, 09:52:07 am »
Мдаа, Надин беше стария ник на Пердето.
Сега като видях какво е написала Уайт и се сетих :).
*
« Отговор #8 -: Ноември 24, 2012, 15:30:01 pm »
Мдаа, Надин беше стария ник на Пердето.
Сега като видях какво е написала Уайт и се сетих :).

Тц, Надин е друго момиче  :lol:. Може би се бъркаш от истинското име на Пердето.

*
« Отговор #9 -: Ноември 24, 2012, 15:39:07 pm »
На мен ми липсват и Tucy i Didon :-)  Направо в дън земя потънаха тез мацки

*
« Отговор #10 -: Ноември 24, 2012, 18:08:31 pm »
Аз до колкото помня май срещах тема че jolie`16 е вече мама, иначе има гершка в имената на 2 момичета - Osiana е само с едно s , а имахме и фолумка dianka.  :)
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #11 -: Ноември 25, 2012, 19:16:51 pm »
Мда, 5 гласа не стигат :( Колко хора ми липсват :(
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
*
« Отговор #13 -: Ноември 30, 2012, 22:55:57 pm »

Благодарности от името на Rommi за номинацията. Трогната е, че не е забравена.
Праща ви целувки на всички. И от 6 мес. ухилена Елица също...

*
« Отговор #14 -: Декември 01, 2012, 00:20:01 am »
Чудесници такива, благодаря сърдечно и аз за споменаването ми в тази тема!  :D

Обаче ако трябва да съм честна, трябва да си призная, че от всичките ми немного постинги досега, и то за всичкото това време, поне 1500 предполагам са абсолютно ненужни, глупави, натрапващи ме на вашето внимание, без да сте поискали да ме чуете. Самоуверени и наивни драсканици на човек излязъл от малкия си свят, подал си главата от своята си консервна кутийка и въобразил си, че светът мре да го чуе, да изслуша наставленията му, поученията му, изповедите му, постоянните обяснения на всичко, все едно отсреща му стоят тикви.

Колко е дръзко само да си въобразиш и повярваш, че имаш мнение за всичко слуващо се и че хората от другите консервни кутийки, които също са подали плахо носовете си навън с цел социализиране на индивидите от консервните кутии, си мрат да чуят как ти изливаш всичките процеси, случващи се в теб, изливаш всичко, без да се спираш, като си мислиш, че така им се пада да ги шашнеш, объркаш, травмираш, че в тях не протичат толкова много процеси.  :D

И благодаря, че сте били великодушни и добре възпитани да не покажете, че всъщност нямате нужда да бъдете заливани постоянно от хаоса  на чуждите процеси! Чудесни хора сте!  :D

Прегръщам ви!
« Отговор #15 -: Декември 01, 2012, 09:59:48 am »
Чудесници такива, благодаря сърдечно и аз за споменаването ми в тази тема!  :D

Обаче ако трябва да съм честна, трябва да си призная, че от всичките ми немного постинги досега, и то за всичкото това време, поне 1500 предполагам са абсолютно ненужни, глупави, натрапващи ме на вашето внимание, без да сте поискали да ме чуете. Самоуверени и наивни драсканици на човек излязъл от малкия си свят, подал си главата от своята си консервна кутийка и въобразил си, че светът мре да го чуе, да изслуша наставленията му, поученията му, изповедите му, постоянните обяснения на всичко, все едно отсреща му стоят тикви.

Колко е дръзко само да си въобразиш и повярваш, че имаш мнение за всичко слуващо се и че хората от другите консервни кутийки, които също са подали плахо носовете си навън с цел социализиране на индивидите от консервните кутии, си мрат да чуят как ти изливаш всичките процеси, случващи се в теб, изливаш всичко, без да се спираш, като си мислиш, че така им се пада да ги шашнеш, объркаш, травмираш, че в тях не протичат толкова много процеси.  :D

И благодаря, че сте били великодушни и добре възпитани да не покажете, че всъщност нямате нужда да бъдете заливани постоянно от хаоса  на чуждите процеси! Чудесни хора сте!  :D

Прегръщам ви!

:good_post: :cool: :ballons:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #16 -: Декември 02, 2012, 01:10:05 am »
Розичке,  :bighug:
Пиши по-честичко!
И честита титла! Обаче, догодина, моля, да те няма в тази категория :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!