Чудесници такива, благодаря сърдечно и аз за споменаването ми в тази тема!
Обаче ако трябва да съм честна, трябва да си призная, че от всичките ми немного постинги досега, и то за всичкото това време, поне 1500 предполагам са абсолютно ненужни, глупави, натрапващи ме на вашето внимание, без да сте поискали да ме чуете. Самоуверени и наивни драсканици на човек излязъл от малкия си свят, подал си главата от своята си консервна кутийка и въобразил си, че светът мре да го чуе, да изслуша наставленията му, поученията му, изповедите му, постоянните обяснения на всичко, все едно отсреща му стоят тикви.
Колко е дръзко само да си въобразиш и повярваш, че имаш мнение за всичко слуващо се и че хората от другите консервни кутийки, които също са подали плахо носовете си навън с цел социализиране на индивидите от консервните кутии, си мрат да чуят как ти изливаш всичките процеси, случващи се в теб, изливаш всичко, без да се спираш, като си мислиш, че така им се пада да ги шашнеш, объркаш, травмираш, че в тях не протичат толкова много процеси.
И благодаря, че сте били великодушни и добре възпитани да не покажете, че всъщност нямате нужда да бъдете заливани постоянно от хаоса на чуждите процеси! Чудесни хора сте!
Прегръщам ви!