0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Гласувайте за „Черешката на тортата”
« Отговор #20 -: Ноември 23, 2012, 18:49:20 pm »
Аз така като гледам поне едната претендентка може да ми даде да и дегустирам продуктите, пада ми се близичко  :lol: Ще взема по парче за всяка желаеща и после ще докладвам  :lol:

кога да те чакам-заставащ пред витрината и каквото пожелаеш е твое,пък на онези от софето ще им пратим да си кусат :D
Ми не си ме поканила, не съм дошла  :lol: А и ти не се прави сега, ден през ден си във Варна, че ме знаеш и къде работя дори  :lol:
Джаме, то само някой да ме заведе да гледам, пък аз мога и на хората пастите да взема  :lol: щом е за ядене работата хич не ме е срам  :lol:
*
« Отговор #21 -: Ноември 23, 2012, 23:12:17 pm »
Миме,ми кво да ги направя тези вашите шефове,като решиха вече да не пускат външни лица в ресторанта ви!Иначе добре си обядвахме там като дойдем до Варна....то скоро не съм и идвала.
Иначе когато решиш при мен винаги си добре дошла-ще хапнем по тортичка няма проблеми!
*
« Отговор #22 -: Ноември 24, 2012, 10:22:40 am »
Пими, не пускат външни, ако не са с вътрешни  :wink: Вие елате и се обадете и на половин цена ще ядете  :lol:
*
« Отговор #23 -: Ноември 24, 2012, 16:07:27 pm »
:D Голям смях ,докато ви чета ,но аз предлагам въобще да не гласувате сега ,ами да се направи едно състезание ,правим тортите на място и щом са готови нападате хихиххихи ,или победителката за награда прави торта и черпи . :balk_53:
Подкрепям с 2 ръце :-D

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #24 -: Ноември 25, 2012, 19:19:59 pm »
Пими, аз по нова година ще съм си във Варна, сега е момента да черпиш с торта :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #25 -: Ноември 25, 2012, 21:58:16 pm »
Пими, аз по нова година ще съм си във Варна, сега е момента да черпиш с торта :lol:

готово,бе Гане,правиш си една разходка до любимия Балчик и аз съм насреща :wink:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #26 -: Ноември 25, 2012, 22:48:03 pm »
Супер, стига да няма снегове, като нищо ще дойда :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #27 -: Ноември 25, 2012, 23:26:37 pm »
абе кви са тия ресторанти и витрини с пасти във Варна, дето пускали с mimi26, пък ние не знаеме за тях, а? а? кажете ми?!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #28 -: Ноември 25, 2012, 23:26:59 pm »
Супер, стига да няма снегове, като нищо ще дойда :lol:

ще те чакам!
*
« Отговор #29 -: Ноември 25, 2012, 23:29:45 pm »
абе кви са тия ресторанти и витрини с пасти във Варна, дето пускали с mimi26, пък ние не знаеме за тях, а? а? кажете ми?!

джаме,ресторанта е където мими26 работи във вик-варна-до скоро всеки можеше да обядва там,но вече не,само за служители е,ние там сме се засичали с нея на хапване

а витрините са-нашата витрина в сладкарницата в Балчик където пък аз работя така да се каже-тя си е наша сладкарничката,аз съм в цеха
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #30 -: Ноември 26, 2012, 12:45:00 pm »
Докато не опитам поне по 1 парче от тортите им ..... нема да гласам. Фръц.
Правилно :wink:
Много ми е трудно да избера само едина майсторка,че всички са много добри,но ще хвърля ези-тура и ще реша.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #31 -: Ноември 29, 2012, 23:24:07 pm »
Ха хаххахаха ето ,кой ще трябва да черпи с торта  :D
Много ви благодаря момичета ,за първи път печеля нещо ,но искам да отбележа че има и други майсторки в тази тема ,които заслужават да спечелят ,не по-малко от мен .Ще се радвам да се присъединяват и още момичета към темичката за да обменяме идеи и опит .
 Благодаря ,на всички ,които са гласували за мен :D
*
« Отговор #32 -: Ноември 30, 2012, 08:04:35 am »
Честито, Вале!
Продължавай да майсториш красоти, всички останали също.
А ние простосмъртните, ще се надяваме някой ден да вкусим от произведенията на майсторките  :D
*
« Отговор #33 -: Ноември 30, 2012, 21:44:27 pm »
Честито, Вале! :D