0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравеите, искам да ви попитам дали е проблем това че в началото на януари заминах за Канада и от тогава ми закасниава.Оказва ли влиание климата и часовата разлика за това забавиане направих си тест и се оказа (-) имали ниакакво обиаснение на този проблем.
« Последна редакция: Март 03, 2007, 17:44:31 pm от Мели »
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
Re: искам съвет
« Отговор #1 -: Март 02, 2007, 09:13:37 am »
Лично на мен климатичните промени много ми влияят. Аз съм родена и отраснала в западна България, но бях студентка в Търново и през 5те години, докато живях там, ц. ми беше доста нередовен (между 26 и 34 дни).
Сега като се върнах пак на "запад"  8), отново ми е като часовник (28 дни).
Затова мисля, че е нормално, но ще чакаме и други да се включат :D.
Намерихме нашето синче.
« Отговор #2 -: Март 02, 2007, 11:24:43 am »
dafid - не само промяната на климата се отразява на цикъла. Също така и стреса от новото място, преместването, неизвестността...

Всичко това по един или друг начин влия на организма :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #3 -: Март 02, 2007, 12:03:36 pm »
Преместване, смяна на климат, стрес и др. се отразяват на цикъла на много жени. На мен например - НЕ.

Ако дълго закъснява, повтори теста. Успех :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #4 -: Март 02, 2007, 21:06:12 pm »
dafid как то ти написаха момичета........,смяна на климат,стресь,напрежение .....това са фактори които могат да окажат влияние.Колко точно ти закъснява????На кой ден от закъснението направи тест?
pomognete mi
« Отговор #5 -: Юни 10, 2010, 16:49:55 pm »
zdr ot nachaloto na godinata ima problem s mesechnia cikal.Ne e redoven idva mi prez mesec.Opasno li e tova ne sumbila bremena do sega i dali tova okazva vlianie.Triabva li niakakvi xabcheta da pia .Blagodarq predvaritelno
Не се трвожи, наистина не е нормално да имаш цикъл през месец, но климатът оказва голямо влияние на повечето жени.
Ако можеш, е хубаво да посетиш гинеколог или да попиташ в аптека за хомеопатичен продукт, но да пиеш самоцелно хапчета- категорично не.
И аз съм на мнение никакви хапчета!На мен ми беше закъсняло 1 месец заради промяна на географската ширина,съпроводена от стрес и много работа!Не се притесняваи би трябвало да ти се нормализира след като свикнеш с обстановката.Ако имаш възможност иди на лекар,но хапчета не препоръчвам..:)
blagodarq vi momicheta za saveta
zdraveite iskam da vi popitam na priqtelkata mi i zakusnqva sega smeni klimata ot bg v angliq i dali tova e povliqlo na zakusnenieto na mesechniq i cikal ...
Ама ние да не сме врачки, че да знаем защо ѝ закъснява  :lol:
Или е от по-горните причини или е бременна.
Успех

*
Аз си мисля че смяната на климата си оказва влияние и върху организца и върху цикъла...
Според мен ако имшаш редовен цикъл едва ли не като по часовник и акопсмениш държавата е нормално да имаш и проблеми с цикъла, в крайна сметка организма се нагажда към климата постеппенно и когато свикне би трябвало и цикъла да се нормализира...
Всеки организъм е различен и като за начло винаги трябва
да се отхвърли бременност...  :)