0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бт и Церевикална слуз-Мнение ?
« -: Август 30, 2012, 15:38:52 pm »
Здравейте мили момичета.
Пускам тази тема,и дано няма друга такава(извинявам се ако е така.).
Моля ви за  вашето мнение.Имам много нередовен цикъл.Някой път и по 60 дни 
Правим опити за бебе.Много ми е трудно да следя  О,но въпреки всичко използвам всички възможни методи.Преди около 10-11 дни имах спад на БТ -36,3.Попринцип през първата фаза ми е около 36,7.Аз реших,че тогава е О и бяхме доста активни.Церевикалната слуз тогава не беше много засилена,но имаше.Странното нещо,което се случи е ,че преди 3-4 дни имах по-засилена Церевикална слуз ,която продължи 1-2 дни,и през нейното време БТ вече беше 36,8-9.Съпругът ми тогава беше на работа и не  се възползваме   (БТ и днес си е 36,9).Според вас кога е била О,когато падна БТ или когато имаше по-засилена ЦС???

Много ще съм благодарна да ми споделите мнението си.Извинявам се за дългия пост 

Поздрави и целувки     :D :D
Re: Бт и Церевикална слуз-Мнение ?
« Отговор #1 -: Октомври 21, 2012, 08:56:54 am »
Момичета, пиша тук, за да не отварям нова тема. Прилича ли ви това на фертилна церквиална слуз?
Днес ми е десети ден от МЦ, но от вчера я имам тази слуз, не е обилна, но я забелязвам по бельото. Цикъла ми е на около 30-33 дни, овулацията в домашни условия съм я засичала около 16-ти ден. Чудя се не се ли появява рано тази слуз, според инструкциите на тестовете за О трябва да ги почна на 13-ти ден.
Моля, споделете мнение. Предварително благодаря  :bighug:
« Отговор #2 -: Октомври 21, 2012, 09:00:15 am »
Забравих да кача снимката.  :balk_69:
Ето я и нея
*
« Отговор #3 -: Ноември 09, 2012, 17:40:12 pm »
Здравейте!Аз съм с редовен цикъл 28-29 дни.Овулацията си я следя и е някаде около 12-14 ден ,но този месец ми беше на 10-я ден.За мен е напално нормално зашщото овулацията всеки месец е различна.Понякога по-рано а понякога по-късно.Отдавам го също и на промяната в климата.Не се безпокой за нищо.